У КРОПИВНИЦЬКОМУ ПРЕЗЕНТУВАЛИ ІСТОРИЧНИЙ КАЛЕНДАР КІРОВОГРАДЩИНИ НА 2018 РІК

Чи допомагає диктатура вигравати війни?

28/03/2024 AA 0

 Народний депутат від «Слуги народу» Сергій Демченко на каналі «Новини.LIVE» заявив, що диктатура – це той інструмент, який може допомогти перемогти ворога. Чому з’являються «вкиди» […]

4 січня, у обласній науковій бібліотеці іені Дмитра Чижевського відбулася чергова презентація альманаху письменника Володимира Боська “Історичний календар Кіровоградщини на 2018 рік. Люди. Події. Факти”.

В альманасі можна знайти ті події, які є визначальними у 2018 році для Кіровоградської області та для України теж. Це сторіччя Української революції, сторіччя з дня народження Василя Сухомлинського. Також у книжці є 25 біографій сучасних героїв, які віддали своє життя в боротьбі з російським агресором.

Це вже тринадцятий альманах. Не обійшлося і без казусів. Крім звичного – зачистки осіб ювілярів, коли хтось себе не знайшов у календарі, додався ще один.  Дехто несподівано народився… 31 листопада! А ще цього разу номінантам календаря видання не дарували, а продавали, що засвідчило, мабуть,  про “бідність влади” чи видавництва.

 

 

Використані світлини з сайту “Рідний край”

MIXADV

цікаве