Посадовця «Кіровоградгазу» затримали на хабарі в два мільйони гривень (ФОТО)

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

01923Працівники департаменту захисту економіки Нацполіції на хабарі у два мільйони гривень затримали посадовця «Кіровоградгазу» сьогодні, 16 січня.

Затримання відбулося на гарячому в обласному центрі.

Наразі «КП» з’ясовує усі деталі спецоперації.

– Нічого про це не знаю, – прокоментував керівник ВАТ «Кіровоградгаз» Олександр Гладкий.

 

Нагадаємо, 27 листопада ВАТ «Кіровоградгаз» примусово почав відключати від газопостачання котельні найбільшого теплопостачального підприємства міста. Без тепла тоді залишилися 115 житлових будинків, три дитячі садочки, дві школи і два ПТУ.

У грудні «Кіровоградгаз» погрожував знову відключити котельні державного підприємства «Кіровоградтепло» від газопостачання, якщо те не розрахується з боргами.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно керівництва ВАТ «Кіровоградгаз». А активісти вимагали звільнити керівника підприємства.

фото: «Кіровоградська правда»

 

01924

01934

01925

01929 01928

01927

Ірина Іванова

https://pravda-kr.com.ua/najsvizhishe/11290-posadovtsya-kirovogradgazu-zatrimali-na-khabari-v-dva-miljoni-griven-foto.html

MIXADV

цікаве