Саакашвілі дав три поради Зеленському

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Екс-президент Грузії та глава виконавчого комітету Національної ради реформ в інтерв’ю бліц-шоу “Без Гриму з Анною Буткевич” порадив Зеленському пам’ятати, що у нього мало часу

На питання ведучої шоу Анни Буткевич, чи може він дати три поради президенту України Володимиру Зеленському, Міхеіл Саакашвілі сказав, що має давати йому набагато більше порад через свою посаду. Але “чисто по-людськи” виділив три:

“Перше — це завжди пам’ятати, що все закінчиться рано чи пізно і часу мало. Не треба відкладати на завтра те, що повинен був зробити сьогодні або вчора.

Друге — цінувати лояльність. Це дуже важливо, тому що коли ти цінуєш лояльність людей до тебе, вони набагато більш довгостроково тобі лояльні.

І третє — це те, що мені Білл Клінтон свого часу порадив. Це було правильно, хоч я і не дуже слухався цієї ради. Регулярно відпочивати. Тому що можна з глузду з’їхати”.

Повну версію інтерв’ю дивіться в YouTube:

 

MIXADV

цікаве