Перший зрадник України

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Журналіст Ар'єв прісоромів Леоніда Кравчука: "A що ж ти НЕ почав Зміни у 1991?  Чому плазував перед Москвою? "

Журналіст Ар’єв прісоромів Леоніда Кравчука: “A що ж ти НЕ почав Зміни у 1991? Чому плазував перед Москвою? “

Можна питати й питати. Альо ми почуємо лишь моралізаторство цього нікчеми.

Коли старий комуніст Леонід Кравчук крітікує за недостатні реформи будь-яку владу, хочеться в очі спитати:
– а що ж ти НЕ почав Зміни у 1991? Чому НЕ Пішов Шляхом Балтійськіх стран тоді, а натомість, разом з Кучмою, давши старт олігархічній системе?
– чому плазував перед Москвою, калькував все, что робілі в России и боявсь реальних реформ?
– чому почав здачу ядерної оружия на найгіршіх условиях, страшні Наслідки чого Україна розгрібає з 2014?
– чому в Перші роки Незалежності наплодивши в судах и державному управлінні перефарбованіх корупціонерів, Які дали нове політичне потомство и вкорініліся так, что й за десятки років НЕ відереш?
– чому весь час підтрімував антіукраїнськіх медведчуків-суркісів и не просто БУВ з ними в одній партии, а й зберіг міцні зв’язки дотепер?
– чому при тобі начали красти за безцінь державне майно вместо того, щоб Закласти основу цивілізованої ПРИВАТИЗАЦІЇ, якові пройшли східноєвропейські країни-члени ЄС?
– чому ти в часи свого президентства отказался от Європейського шляху и кинувши Україну в таку бідність, якої вона потім не знала (купони, паперові роздруківкі вместо зарплат, невіплата пенсій, гіперінфляція)? Тачку-кравчучку забув?

Можна продовжіті питати й питати. Альо вместо Відповідей ми почуємо лишь моралізаторство цього нікчемі на каналі 1 + 1, что Належить олігарху, Який почав свій шлях до «успішного» пограбування України сортаменту за часів Леоніда Кравчука.

Володимир Ар’єв

MIXADV

цікаве