Підзаряджаємось: ТОП-5 місць сили в Україні

Цинічний бізнес екс-нардепа

28/03/2024 AA 0

Ми продовжуємо рубрику «зашквари наших народних обранців». Слідом за Сашком Горбуновим, ганебну традицію «корупційних звитяг» екс-нардепів Кіровоградщини продовжує Костянтин Яриніч. Але на відміну від Сашка, […]

Фото: shutterstock
Фото: shutterstock

В Україні безліч красивих і навіть чарівних місць. А деякі ще й зарядять вас енергією на рік вперед! Де шукати природну «батарейку», розповідає портал «ЗаграNіца».

Кам’янець-Подільський. Бакота

Національний природний парк «Подільські Товтри» та околиці села Бакота входять у трійку найбільш мальовничих і незвичайних локацій країни. Почати подорож по місцях сили краще з Кам’янець-Подільського. Тут вас чекає багата історико-архітектурна спадщина Старого міста і дивовижний каньйон річки Смотрич.

Фото: Shutterstock
Фото: Shutterstock

Після дня в Кам’янці можна їхати в місце, куди езотерики з містиками поспішають за живою енергією природи – в Бакоту. Скельний монастир ХІ століття справляє сильне враження: недарма ці гори називають «Хмарочос світів». З усієї країни сюди з’їжджаються віруючі, щоб зцілити душу і тіло.

Фото: shutterstock
Фото: shutterstock
Фото: shutterstock
Фото: shutterstock
Фото: moji.com.ua
Фото: moji.com.ua

Подорож на гору Тотоха – український Тибет

У 120 км від Києва біля селища Медвин височіє гора Тотоха. Тут паломники підживлюються енергією Землі: по впливу гору навіть порівнюють з Алтаем і Тибетом. Відомо, що на вершині Тотохи колись було слов’янське святилище. Екстрасенси стверджують, що тут потужний енергетичний потік. Один день подорожі сюди здатний подарувати сил і відкриттів на цілий рік!

Фото: by Mo Ji
Фото: by Mo Ji

По дорозі на Тотоху ви пройдете по Мосту кохання, побачите стародавні храми. А ще подейкують, що будь-яке бажання, загадане на горі, виконується.

Чернігів. Їдемо по стародавніх місцях сили

Чернігів сам по собі енергетично сильне місто. Тут знаходиться найдавніша в Європі діюча православна церква – Спасо-Преображенський собор XII століття, єдиний на Лівобережній Україні пам’ятник кам’яного зодчества періоду розквіту Київської Русі. Уявіть собі, яку силу має локація, де майже тисячу років читаються молитви і проходять служби!

Фото: by Fr Maxim Massalitin
Фото: by Fr Maxim Massalitin
Фото: shutterstock
Фото: shutterstock

Крім того, мандрівники можуть відвідати підземний комплекс XI століття в Болдиній горі Чернігова – знамениті Антонієві печери. Вони теж вважаються одним з найпотужніших місць сили в Україні.

Подорож в парк «Кам’яне село» – український Стоунхендж

Незважаючи на світову популярність, Стоунхендж часто розчаровує туристів: за їхніми словами, поблизу легендарні камені зовсім не такі вражаючі, як пишуть. Ще б пак, адже до пам’ятки навіть не можна близько підійти! А ось геологічний заповідник «Кам’яне село» можна розглянути з усіх боків. Він вважається не тільки дивом природи України, а й місцем великої енергії.

Фото: go2lavka.com
Фото: go2lavka.com
Фото: go2lavka.com
Фото: go2lavka.com

Тут прямо посеред лісу громадяться гранітні валуни висотою до 10 метрів. Серед них – знаменитий Камінь Бога, де за легендою билися Бог і Диявол. Диявол провалився в пекло, а Бог, залишивши сліди на камені, вознісся на небеса. З тієї пори вода, налита в «слід Бога», залишається теплою в будь-яку пору року. Кажуть, що якщо походити по ній босими ногами, ви омолоджуєтесь!

Містика київських гір

Найближча, але не менш цікава подорож – по височинах Києва. Замкова, Володимирська, Лиса гори – місця з сильною енергетикою, куди сучасні маги, чаклуни і езотерики приходять проводити обряди і ритуали. При цьому Поділ, зі слів екстрасенсів, наповнює позитивна енергія, а ось площу Незалежності називають геопатогенній зоною, яка негативно впливає на самопочуття людей.

Фото: shutterstock
Фото: shutterstock

Подорожуйте і відкривайте для себе Україну, про яку ви досі не знали!

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply