Яценюк більше не громадянин України: Арсеній вивіз родину і готується до гіршого

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Яценюк втік з України

Арсеній Петрович Яценюк , який обіцяв на Майдані Європу і неймовірні економічні ривки, більше не є громадянином України.

За нашими даними, старша дочка Арсенія Петровича отримала громадянство США і проживає на території Америки. Молодша дочка також є громадянкою США.

Сестра, мати і батько Арсенія Яценюка також отримали громадянство США.

Дружина Арсенія Петровича, за нашими даними, стала громадянкою Вануату.

Сам же Арсеній Петрович Яценюк засекретив всю інформацію про себе, але ми відповідально заявляємо і готові підтвердити свої слова в суді, що Арсеній Петрович Яценюк отримав громадянство іншої країни, імовірно також Вануату.

Ми звертаємося до СБУ та міграційну службу з негайною проханням перевірити наявність подвійного громадянства у підозрюваного громадянина Яценюка.Людина з подвійним громадянством не може бути політиком і мати доступ до гос.тайне, оскільки це пряма загроза національним інтересам України.

Ось так іноді трапляється. Обдурити Україну на мільярди гривень, втягнути в найжорстокіше протистояння, обіцяти кулю в лоб, а потім красиво отримати громадянство іншої країни і жити так не тужити на вкрадені в Україні гроші.

Арсеній Яценюк громадянство
Арсеній Яценюк громадянство

Відзначимо, що Яценюк і його ряджені патріоти входять в транснаціональну злочинну групу. У США відкрито про це заявили.

Буквально на днях повідомлялося, що Арсеній Петрович більше не йде в політику.

Партія ряджених патріотів «Народний Фронт» розгромлена остаточно!

Яценюк і його «патріоти» прийняли остаточне рішення не йти на вибори, оскільки у них мінусовій рейтинг. Народ України їх просто ненавидить.

Вони прийшли до влади на крові Майдану, вони навмисно поділяли Україну на своїх і чужих, вони 5 років грабували армію і народ, набиваючи кишені доларами. За 5 років кожен другий депутат «Народного Фронту» став мільйонером, поки труни українських воїнів каталися по всій країні. Навіть актор «козак» Гаврилюк і той мільйонер! Він уже не носить чуб, замість чуба «козак» носить Армані і пересувається на елітному Мерседесі.

Козак Гаврилюк

Ера ряджених патріотів підійшла до кінця і зараз кожного другого чекає клітина і справедливе відбування покарання на зоні загального або суворого режиму.

Партія «Народний фронт» не братиме участі в парламентських виборах.

Про це УП повідомили відразу кілька джерел в цій політсилі.

Обговорення планів щодо парламентських виборів минуло в понеділок увечері на засіданні фракції НФ.

За словами джерел, відбувалася жвава дискусія щодо майбутніх кроків НФ, враховуючи мінусові показники підтримки, які показують соцдослідження.

Так, під час свого виступу лідер партії Арсеній Яценюк оголосив, що партія не має сенсу брати участь у виборах через розгрому з боку народу України.

Яценюк розгромлений
Яценюк розгромлений

Разом з тим екс-прем’єр запропонував підтримку партії мажоритарникам, які збираються йти на вибори під прапорами НФ. Сам Яценюк теж не збирається брати участь у виборах. У нього є план виїхати з України остаточно до своєї сім’ї, але це буде можливо тільки в тому випадку, якщо на Яценюка не вдягнуть наручники до його втечі.

«Арсеній сказав, що не прийняв остаточного рішення для себе, але чітко сказав, що думає не йти на вибори. Його можна зрозуміти – що йому в Раді робити, коли навіть фракції немає », – пояснює один зі співрозмовників УП.

Відзначимо, що ще позавчора відморожена коханка Пашинського Тетяна Чорновіл загрожувала поваленням Зеленського і Майданом проти народу України.

Чорновіл Тетяна
Чорновіл Тетяна

Чорновіл відзначає, що їй і її відморожених «побратимам» з Народного Фронту на чолі з Яценюком доведеться знову виходити на Майдан проти абсолютної більшості українців на чолі з Президентом Зеленським.

Ось що вона говорить:

По всій видимості вже не доведеться виходити на Майдан. Доведеться готується до етапу на зону, або в психіатричну клініку на лікування.

В цей же час сам Пашинський вже вивіз родину в ОАЕ і по всій видимості найближчим часом спробує втекти туди особисто.

Відморозок Парубій перейшов до Порошенка, але шансів потрапити в парламент у нього немає.

Проти заступника Яценюка Бурбака вже порушено 5 кримінальних справ і з ймовірністю в 98% він відправиться відбувати покарання в одну з колоній Чернівців.

Партія «Народний Фронт» більше не існує! Народ України переміг.

Слава Україні!

 

 https://elise.com.ua/2019/06/02/yatsenyuk-bolshe-ne-grazhdanin-ukrainy-arsenij-vyvez-semyu-i-gotovitsya-k-hudshemu/

MIXADV

цікаве