В.о. декана Кропивницької Льотної академії НАУ засуджено до п’яти років за ґратами за хабар для здійснення польотів – ОГ

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

За публічного обвинувачення прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури  виконувача обов’язків декана Льотної академії НАУ визнано винним у вимаганні  та отриманні 11 600 дол. США неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

“Йому призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з  виконанням організаційно-розпорядчих та  адміністративно-господарчих функцій строком на три роки, із конфіскацією усього майна”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що прокурорами в суді доведено, що керівник факультету вимагав та отримав від одного з курсантів ці кошти за допущення його до участі у навчальних польотах.

Нагадаємо, у вересні минулого року СБУ викрила на хабарі начальника Льотної академії НАУ. Його посередника затримали під час одержання 20 тис. доларів.

У квітні 2018 року спіймали на хабарі заступника начальника льотної академії НАУ з наземних служб у Кропивницькому.

MIXADV

цікаве