Хто врятує гуртожиток?

Як змінювався герб Кіровограда поки не став містичним

29/03/2024 AA 0

Перші з відомих символів поселень центральної України сягають, принаймні, кількох сотень років тому. Після підтвердження магдебурзького права Крилову королями Речі Посполитої, він отримав свій герб. Краєзнавець […]

Відбулася неймовірна зустріч з студентами Національної музичної академії України обраного, але ще “не визнаного” чиновниками Ректора Максима Тимошенко.

 

Студенти мешкають в аварійному гуртожитку в Києві, на вулиці Маршала Тимошенка.

Дуже зацікавилася преса – більше 10 ЗМІ висвітлювали діалог ректора з студентами…

Ось що роблять вільні вибори! Висновок: гуртожиток відремонтують!

Нагадуємо, влітку М.О.Тимошенка призначили в.о. ректора НМАУ. Однак, через кілька тижнів нового керівника звільнили без пояснення. Колектив обурився – став на захист.

Відбулися вибори ректора Академії, де переміг той же Тимошенко! Рішенням суду Максима Олеговича поновили на посаді в.о.ректора. Чиновники Мінкульту того “не помітили”. Почався навчальний процес, загострилися проблеми в аварійному гуртожитку. В приміщенні Консерваторії проравло труби – залило…

А законно обраного ректора все “перевіряють”, рішення суду не виконують…

Довелося привернути увагу дещо радикальним способом, залучивши журналістів.

Студенти чітко перерахували проблеми в гуртожитку. Порадили, як їх вирішити. М.Тимошенко і члени його команди все вислухали, занотували. Оформили побажання як протокол наміру дій, що стане основою плану відродження. Скріпили підписами.

Студенти провели ректора і журналістів приміщенням, показавши свій побут і недоліки.

Знайшли порозуміння.

Віриться, що коли Максим Тимошенко займе ректорське крісло, такі зустрічі стануть регулярними, а проблеми вирішуватимуться у робочому порядку.

-Щиро дякую студентам Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського за запрошення на частування. Поспілкувавшись із ними, я оглянув кімнати, в яких вони наразі проживають. Це жах, колеги! Я прикро вражений як такі талановиті, розумні та красиві люди можуть виживати в таких жахливих умовах. Дорогі студенти, я захоплююсь Вашою силою волі і мужністю і кажу, що ви не заслуговуєте на такі житлові умови! – заявив М.Тимошенко в соцмережі, –  Сподіваюсь на нашу подальшу співпрацю, яка дасть позитивні зрушення у процесі ремонту та відновлення гуртожитку Академії. Мої студенти найкращі і заслуговують лише найкращого! Разом ми обов‘язково переможемо!

Головне – діалог почався.

Попереду важка, але цікава і потрібна робота…

Фото Віктор Тригуб

 

MIXADV

цікаве