Або контроль над Україною, або глобальна катастрофа: нова погроза Путіна

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]

Російський президент Володимир Путін прогнозує початок глобального конфлікту, якщо Захід і далі продовжить політику віддалення України від Росії, передає replyua.net.

За словами президента РФ, Захід навмисно віддаляє Україну від Росії, розуміючи, що це робить Росію більш слабкою. Говорячи про це, Путін прямо заявив, що якщо Захід продовжить політику стримування Росії, локальні військові конфлікти можуть перерости в одну глобальну катастрофу. Про це Володимир Путін розповів на форумі «Арктика – територія діалогу».

«Ми знаємо точно, що для Заходу, чим гірше російсько-українські відносини, тим краще», – сказав Путін, запропонувавши Вашингтону встати на шлях співпраці з Москвою.

Згадав Володимир Путін і нового президента США Дональда Трампа. Він не став його критикувати, а навіть спробував виправдати, чому людина, на якого росіяни покладали великі надії і навіть, як вважають спецслужби США, допомогли зайняти вищий державний пост, діє зовсім не так, як хотілося Кремлю.

На думку Путіна, Трамп хоче перейти до нормальних відносин з Росією, але йому не дають це зробити.

джерело

MIXADV

цікаве