Замість “Вереса” в УПЛ з’явиться ФК “Львів”

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Замість "Вереса" в УПЛ з'явиться ФК "Львів"

КИЇВ. 21 травня. УНН. Президент команди “Вереса” Богдан Копитко повідомив, що клуб отримає нову назву і продовжить виступи в Українській Прем’єрі-лізі, а “Верес” повернеться до Рівного. Про це сказано на сайті клубу, передає УНН.

“Всього за три роки ми разом пройшли шлях від нуля у професійному футболі до першої шістки прем’єр-ліги. На жаль, розвиток “Вереса” значно перегнав розвиток футбольного господарства Рівненщини. Тому “Верес” був змушений переїхати. Ми зробили все, щоб “червоно-чорні” почувались у Львові комфортно. Цей сезон хоч і був яскравим та цікавим, та він показав низку проблем. Значна частина уболівальників Рівненщини не може відвідувати матчі улюбленої команди за двісті кілометрів від дому. Тому було прийняте спільне рішення про повернення народного клубу “Верес” до Рівного. Нинішня команда, яка має право виступу в Українській Прем’єр-лізі, буде перейменована у футбольний клуб “Львів”. Зі свого боку хочу зазначити, що ми й надалі будуватимемо дружні стосунки з рівненським клубом і футбольною спільнотою”, – йдеться у заяві Копитка.

Примітно, що нинішній ФК “Львів” виступає лише в другій лізі України і після 25 турів втратив шанси на підвищення в класі до першої ліги – 5 місце (33 очки).

Варто відзначити, що “Верес” у прем’єрному сезоні в еліті українського футболу посів 6 місце, відставши від потрапляння в зону Ліги Європи на 4 очки.

Джерело: УНН

MIXADV

цікаве