Велосипедна драма міського голови Кропивницького Андрія Райковича

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Як повідомили кропивницькі ЗМІ,  міський голова Андрій Райкович не може забути патрульним поліцейським закуплені для них велосипеди. Його дуже непокоїть те, що він жодного разу не бачив поліцейського на велосипеді в кротеньких штанцях. 24 квітня, на апаратній нараді міський голова ще раз, втретє протягом місяця, пригадав патрульній поліції про закуплені  для них імпортні велосипеди.

Андрій Райкович уже неодноразово говорив патрульним про те, що велосипеди закуплені, а результату немає, повідомляють ЗМІ. Про який результат йде мова не відомо. Мабуть щоб припинити цей галас поліцейським варто їздити по кілька разів щодня під мерськими вікнами, а вони цього не роблять. Хоч ковбасою їх туди заманюй, а цього міський голова, на жаль, не робить.

Міський голова повідомив, що ввечері об’їжджав територію парку “Козацький острів” та побачив компанію молодих людей, які «відпочивали». Після цього він висловив побажання представникам патрульної поліції ретельно об’їжджати парки міста з метою контролю правопорядку і зазначив:

“Вам мої велосипеди боком вилізуть. Я вам їх не забуду! Не джипами там треба їздити, а велосипедами. Патрулюйте!”.Чому вони його невідомо, бо гроші здається витрачені бюджетні. Турбувався він би так за потреби містян, як бубнить щоразу за велосипеди. Таким чином, Андрій Павлович пригадав патрульній поліції, що на велосипедах результату від них немає. А от депутатські вимоги   підвищення тарифів на квартплату та проїзд в міських маршрутках міський голова якось не згадує, бо в нього інша драма – велосипедна. Вміє влада в Кропивницькому «дурників клеїти» на людях, на нарадах та перед телекамерами.. Але цікаво і інше, а саме те яку «головну тему» обере міський голова для виступів на публіку,  коли побачить першого поліцейського верхи на велосипеді?

За вікнами липень, а велосипедний зуд продовжується… Мабуть, в історію міста Кропивницького Андрій Райович увійде, як велосипеднозалежний, хоча сам, здається, їздить на “Мерседесі”.

Велосипедна драма  міського голови Кропивницького Андрія Райковича

Читать полностью: http://h.ua/story/437931/#ixzz4nRhSbuzH

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply