«Троянський кінь» в Міноборони або епічна історія пана Костюка

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

«Троянський кінь» в Міноборони або епічна історія пана Костюка

Надійні інсайдери повідомили ХАЙ ВЕЙ про те, що в Міноборони саме у святая святих столиці Неньки, а точніше в громадській раді при МОУ зібралася група проросійських прихильників на чолі з Олександром Костюком, який і провів туди чергового «Троянського коня». Не дарма «Енеїду» Котляревського у школі вивчали – не перший раз цього звіра у вкраїнській хаті бачимо!  А тепер подробиці.

Микола Коваленко, журналіст

Фактично 6 років тому, 12 квітня 2011 року, в інформаційному агентстві УНІАН відбувся круглий стіл козацьких організацій України, Білорусі та Росії, по слідах заходу на ресурсі УНІАН вийшла стаття під назвою — «Як« козаки» за Митний союз агітували»

Суть статті зводиться до того, що «рука Старшого Брата» в той час дуже активно вела роботу по дискредитації проєвропейських і північноатлантичних інституцій у Вкраїні та забивала вітчизняні голови пропагандою так званого «Митного союзу», закликаючи вступити в МС Україна через козачі союзи.

«Троянський кінь» в Міноборони або епічна історія пана Костюка

На тому заході виступив прагматичний та одіозний член команди Путіна Сергій Глазьєв — російський економіст, політик, радник президента РФ з питань регіональної економічної інтеграції, затятий організатор і прихильник Митного союзу, до речі виходець з Запоріжжя – міста славного козачого.

«Ми ж порадіємо тому, що у нас вперше за всю історію козацтва з’явився справжній «стратегічний кремлівський козак», -пише автор статті.  Заслані козачки як, до речі й «Троянські коники» та залізні їхні одноплемінники з Московії рідної на Вкраїнї вже були, але таких жеребців шаблезубих — ще жодного! Це основна думка автора публікації.

По закінченні трьох років, все стає на свої місця — 17 березня 2014 року, на наступний день після проведення референдуму про статус Криму, до Глазьєв став дуже популярною людиною у всесвітньому масштабі. Не всіх знаних ватажків терористичних загонів та й навіть колумбійських наркоділлерів так вшановують! Спочатку до нього були введені санкції США. Незабаром він був включений в санкційні списки Європейського союзу, Канади, Австралії та Швейцарії, а у вересні 2015 року включений й до списку санкцій України. За словами теж вельми знаного терориста Павла Губарева,  Глазьєв дзвонив йому на мобільний телефон 5 березня 2014 роки (після того, як Губарєв і його прихильники зайняли будівлю Донецької державної адміністрації вдруге) і висловив йому свою підтримку. Він є автор книги «Украинская катастрофа. От американской агрессии к мировой войне?»     з яскраво вираженою антиукраїнською позицією.

До речі, саме на вищезгаданому круглому столі пан Мінгалев з подачі Глазьєва вручив орден Дмитра Донського ще одному учаснику круглого столу Олександру Костюку, співвласнику ПрАТ «Універсам Київ» Харківське шосе 160.

Нагороду цей славний отаман Костюк, отримав за внесок в справу приєднання України до Митного союзу! Коротка, але дуже влучна й показова промова зворушеного Костюка стала значущим завершенням урочистої частини засідання. «Дуже важливо знімати економічні бар’єри, але я думаю, що після цього будуть зніматися й інші бар’єри.

Які ж тоді бар’єри у нас ще залишаться? Залишиться те, що було колись, то, що пам’ятає наше покоління, коли ми були єдиною державою, і було краще. Я думаю, що все так і буде, ми йдемо до цього». Після цього залишається тільки побажати козакам — кремлівським й не тільки — далекого шляху, — йдеться в статті.

«Троянський кінь» в Міноборони або епічна історія пана Костюка
«Троянський кінь» в Міноборони або епічна історія пана Костюка
«Троянський кінь» в Міноборони або епічна історія пана Костюка

Далі Костюк організовує підтасовування і фальсифікацію виборів до громадській ради при міноборони, для чого збирає 15 фіктивних членів громадських організацій, частина з яких його родичі, знайомі і співробітники його підприємства, а частина псевдожурналісти видання «Екологія та соціальний захист», яка зокрема відверто підтримує так званий Московський патріархат в Україні.

ХАЙ ВЕЙ з достовірних джерел отримав інформацію про те, що пан Костюк роздає посвідчення журналістів своїм агентам досить активно, ну і саме за гроші, а в цьому випадку Костюк їх використовував в якості статистів для своїх фальсифікацій.

У додатку перша група це безпосередньо родичі і співробітники підприємства ПрАТ «Універсам «Київ», № №: 19, 23, 63, 67, 127, 147, 153 і друга група фіктивні кореспонденти № № 5, 53, 64, 85, 90, 106, 126, 161.

«Троянський кінь» в Міноборони або епічна історія пана Костюка

Це №19 Брагіна І.В., № 23 Вашкур Б.Я. № 64 Костюк О.В. № 67 Кудрявцев М.І.№ 127 Семенчук С.М.(своячениця, що працювала за трудовим договором у ПрАТ) № 147 Харченко М.М.(небіж) № 153 Черняк В.Д. Всіх цих людей можна знайти за адресою підприємства, що належить Костюку: Київ, Харківське шосе 160.

Учасники під № 5 Бадера С.Г. № 53 Івлєв А.А. №64 Кремньов А.В. № 85 Міхновецький Л.І. №90 Мусійко В.Г. №106 Пиндус Л.Б. № 126 Свириденко О.М№161 Шморгун Л.Г. це так звані спецкори так званої газети «Екологія та соціальний захист», яка зареєстрована за вже знайомою адресою — Київ Харківське шосе 160, а господар цього видання саме пан Костюк О.В.

Тільки сліпий не побачить, що це інтернет видання має сепаратистську спрямованість, про що може свідчити й любов його редакції до так званого  Московського патріархату в Запоріжжі.

Можно б було подумати, що мова йде просто про палко віруючих християн, які ще й природою рідного краю опікуються майже на волонтерських засадах, але факти кажуть про іньше.

Журналісти ХАЙ ВЕЙ отримали достовірну інформацію про те, що перед Зборами всі ці люди, отримали конкретні інструкції за кого потрібно голосувати. Уявимо на хвилинку, що таких «Костюків» було кілька і працювали вони за такою ж схемою на конкретний результат. Результатом стало створення кишенькової Громадської «зради» при Міноборони.

Працює на команду Костюка ще й сайт kozak.ua За цим посиланням можна знайти список ради отаманів, де також можна знайти прізвища зі згаданого списку установчих Зборів.

Напередодні в Україні прокотилася хвиля викриттів в організації терактів, в яких були замішані також і нардепи. Таким чином ХАЙ ВЕЙ змушений констатувати факт, що в ключовому органі, а саме – громадській раді прі мінобороні знаходиться людина який дружить з затятими сепаратистами-антиукраїнцями.

Крім того є інформація, що Костюк нещодавно був з гастролями у ряді регіонів України та зокрема відвідав військкомати на Миколаївщині з метою збору агентурної інформації. Сподіваємося. що українські правоохоронні органи, прокуратура, міноборони і СБУ швидко відреагують на викладені факти.

До речі пан Олександр Костюк, самопроголошений Гетьман Соборного Гетьманського Козацтва, ще й захопив частину земельної ділянки, в Бортничах під Києвом, на якому викопав озеро. Відео з програми «Гроші» випуск 66 за 04.07.2012

 

Автор: Алексей Гусак  

MIXADV

цікаве