Міноборони потролило росіян “Бавовнятком”: приходить на склади та бавиться з вогнем

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Міністерство оборони України показало тваринку-привида. Воно ночами прокрадається на бази, склади, аеродроми, нафтопереробні заводи та інші місця російських окупантів та грається з вогнем.

Про це повідомляє офіційна сторінка Міноборони в Twitter

“Бавовнятко – тварина-привид. Пухнастий і непосидючий. Вночі Бавовнятко тихенько приходить на бази окупантів, склади, аеродроми, нафтопереробні заводи та інші місця, заповнені легкозаймистими предметами, і починає там бавитися з вогнем”, – йдеться в повідомленні.

Чому вибухи називають саме “бавовною”

Цей вислів використовують самі росіяни, наприклад у тому ж Бєлгороді, вони називають всі вибухи на військових базах чи складах “хлопком”. Своєю чергою українці підхопили їхні слова, переклавши їх російське “хлопок” на “бавовна”, передає РБК-Україна.

Росіянам же зручно так називати вибухи, аби на своїх пропагандистських каналах інтерпретувати все “простіше”, нібито нічого такого й не сталося, а просто “хлопок” (“бавовна”).

MIXADV

цікаве