Будяки в Новоукраїнці стали дуже помітними. З ними провели фотосесію та виклали світлини в соцмережу

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

surma7 / 5 години ago

  Знову, як в радянському кіно – «Алекс – Юстасу»… Набат  про бур’яни на захаращеність території громади від депутата Олега Гречана: «На жаль, люди змішують всіх і все, а тут все просто-це зона відповідальності міської ради, а тобіж мера Корінного, як голови виконавчого комітету міської ради… Тут зрозуміло про сьогодення (війна), але  гнів людський не дарма ж. Мені так неприємно таке читати та бачити, але це реалії управління містом в Новоукраїнці . Нажаль…»

 Народ знову, і в котре не знайшов і не виявив  у рідному місті і в робочому кабінеті свого очільника громади… Від «сесії до сесії – живеться йому весело…» Там його лише і можна побачити.

 Далі мережа відповіла враженнями та коментарями про те, що питання щорічно болюче, і майже безнадійний  видих: «Проблема не дуже велика… може замаскуємося в бур’янах» та відповіді депутата  Олега Гречана  на це: «Тільки мені здається що це дещо хибна думка у вас друже. Є люди, керівник, які відповідають і отримують заробітну плату в тому числі і за те що ви бачите.

Тут людина яка підняла це питання, нічого захмарного не просить, це всього лиш повсякденна робота органів місцевого самоврядування.»

А ту роботу, м’яко кажучи, зовсім не видно. І це зовсім не вперше.

 А далі – резюме від одної мешканки, що розмовляє українською, але пише поки що лише російською, як крик душі( в перекладі): « Дивитись соромно! У нас справжня, загниваюча громада, і нікому немає діла до того що відбувається в ній!»

 В соцмережі мешканці громади трохи бунтують, а реально в житті не дуже, бо того мера не знайти на ясні очі і фактично не впіймати… То ж поки що  коли будяки стали дуже помітними, з ними провели фотосесію та виклали світлини соцмережу. Може допоможе?..

Максим Буцалюк

MIXADV

цікаве