Верховна Рада рекомендувала РНБО запровадити санкції проти представників РПЦ

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Верховна Рада прийняла постанову щодо накладання санкцій на церковних рашистів.

Про це повідомив співавтор документа нардеп Ярослав Юрчишин.

Під Закон «Про санкції» потрапив путінський піп Гундяєв (відомий як патріарх Кіріл), митрополит Іларіон, протоієрей Балашов та митрополит Псковський і Пороховський Тихон та інші. Іншими словами — чистісінькі ФСБшники, ідеологи російської церковної інтервенції в Україну.

“Головне питання: що далі? ВРУ виступила в ролі ініціатора з пропозиціями до РНБО. Далі — справа за Радою безпеки, яка має розглянути постанову і прийняти рішення. В разі схвалення — санкції вводяться в дію указом Президента України. Таке рішення набирає чинності з моменту видання указу Президента України і є обов’язковим до виконання, щауважив нардеп.

“Можливо, перший випадок, коли ми маємо шанси відправити кошти рашистської церкви на знищення самих рашистів. І зробимо для цього все. Московським попам в Україні приготуватися. Ви наступні!, – написав Юрчишин.

MIXADV

цікаве