Молдова назвала мету російських провокацій у Придністров’ї

Цинічний бізнес екс-нардепа

28/03/2024 AA 0

Ми продовжуємо рубрику «зашквари наших народних обранців». Слідом за Сашком Горбуновим, ганебну традицію «корупційних звитяг» екс-нардепів Кіровоградщини продовжує Костянтин Яриніч. Але на відміну від Сашка, […]

Вибухи, що сталися в Тирасполі, в будівлі місцевого «МДБ» — привід для створення напруженості в придністровському регіоні. Про це заявили у Бюро реінтеграції Молдови, повідомляє «Інформаційний Спротив».

«Завдання інциденту — створити привід для загострення ситуації у безпеці в придністровському регіоні, який не контролюється конституційною владою. У цьому контексті Бюро реінтеграції закликає зберігати спокій і разом із компетентними органами продовжує стежити за розвитком ситуації», – заявили у відомстві.

Нагадаємо, за даними Головного управління розвідки Міноборони України, вибухи у невизнаному Придністров’ї є провокацією, організованою російськими спецслужбами. Українська розвідка вважає, що це один із низки провокативних заходів, організованих ФСБ Росії для нагнітання панічних та антиукраїнських настроїв.

MIXADV

цікаве