Екс-співвласник ЮКОСу: Шойгу може стати інвалідом, а 20 генералів МО рф – заарештовані

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]



Продовжуйте в тому ж дусі

Екс-співвласник ЮКОСу: Шойгу може стати інвалідом, а 20 генералів МО рф – заарештовані

Getty Images / Global Images UkraineНовость на русском


Екс-співвласник ЮКОСу Леонід Невзлін, який проживає в Ізраїлі і заочно засуджений в росії до довічного терміну, повідомляє новини зі своїх джерел у столиці росії. Він зберіг зв’язки з діловими і політичними колами в москві.

“1. Шойгу вибув з гри, можливо, він стане інвалідом, якщо виживе. У нього раптом трапився великий інфаркт, він у реанімації, підключений до приладів. Ходять чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин.

2. Заарештовано 20 генералів міністерства оборони. Усі штабні. Тут усе зрозуміло – тотальне розкрадання коштів на підготовку українського керівництва та населення до урочистої зустрічі армії визволителів із росії. З 2014 року вкрадено близько 10 млрд доларів, виділених путіним на підготовку бліцкригу.

3. Зі смішного. На Аркадія Дворковича готується кримінальна справа, від нього чекають свідчення на його колег та друзів. Джерела у ФСБ говорять про те, що якщо він не піде на угоду зі слідством – його переведуть до СІЗО “Матроська Тиша” або Лефортово.

4. Сурков під домашнім арештом, він підозрюється у крадіжці грошей, виділених на підготовку до війни, це та сама справа, за якою заарештовано 20 генералів”.

MIXADV

цікаве