У Румунії відбувся конкурс “Кращий вчитель української мови”: переможці отримали призи

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Фото: Uniunea Ucrainenilor Din Romania

Голова Союзу українців Румунії, депутат Микола Мирослав Петрецький вручив призи конкурсу “Кращий вчитель української мови”

Цей конкурс було організовано СУР для вчителів української мови та літератури (а також вихователів) шкіл з українською мовою викладання.

Як передає Рубрика, про це СУР повідомив у Фейсбуці.

Як зазначається, Петрецький в супроводі членів Ради СУР та працівників адміністративного відділу центрального офісу, здійснив поїздку до цілої низки населених пунктів, розташованих на заході, півночі та сході Румунії.

Делегація відвідала Тирнова, Киндешти, Лугож, Бетхаузен, Мікула, Ремети, Кривий, Бистрий, Красний, Верхня Рівна та інші. Всього 23 насалених пункти.конкурс від СУР

Фото: Uniunea Ucrainenilor Din Romania

Як повдомляється у дописі, в конкурсі було розіграно 28 призів – мультимедійних пакетів з:

  • інтерактивної дошки,
  • відеопроєктора,
  • ноутбука.

подарунки конруксу від сур

Фото: Uniunea Ucrainenilor Din Romania

“Голова СУР подякував освітянам за особливу відданість своїй роботі та за прищеплення дітям любові до рідного слова та українських традицій. Він також привітав зусилля вчителів, директорів шкіл та органів місцевого самоврядування щодо підтримки процесу викладання української мови, запевнивши їх у повній підтримці СУР щодо впровадження поточних та майбутніх проєктів та партнерств”, повідомили в СУР.

Нагадаємо, Союз українців Румунії подарував новорічні подарунки учням і дошкільнятам, які вивчають рідну українську мову.

MIXADV

цікаве