Андрій Єрмак намагався зірвати зустріч Епіфанія та держсекретаря США — джерела

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Керівник Офісу президента України Володимира Зеленського і член РНБО Андрій Єрмак намагався заблокувати зустріч Предстоятеля ПЦУ митрополита Епіфанія та державного секретаря США Ентоні Блінкена, який прибув з офіційним візитом до Києва у четвер, 6 травня.

Цю інформацію «Релігійній правді» підтвердили одразу три незалежні один від одного джерела, які так чи інакше пов’язані з підготовкою та самим перебування держсекретаря США в Україні.

Зустріч митрополита Епіфанія з Держсекретарем США Ентоні Блінкеном відбулася на території Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиря

Як повідомляли раніше ЗМІ, Єрмак має зв’язки з Росією. Зокрема, за даними програми «Схеми», він має російського бізнес-партнера, який володіє банком, де основний акціонер — член партії «Єдина Росія», а в раді директорів був однокурсник президента РФ Володимира Путіна.

У 2001 році в Україні була зареєстрована компанія «Медійна група європейського партнерства», яка спеціалізується на виробництві фільмів. Кілька років тому її бенефіціарами були теперішній помічник президента Андрій Єрмак та громадянин Росії Емануїлов Рахамім Яшаєвич. Андрій Єрмак досі є бізнес-партнером Рахаміма Емануїлова, але в інших компаніях: ЗАТ «Інтерпромфінанс Україна», що займається комерційним консультуванням, та ТОВ «М.Є.П».

Також 18 серпня 2020 року журналіст Юрій Бутусов звинуватив Єрмака у зриві затримання «вагнерівців» – ймовірної операції, яку охрестили «найкращою в історії українських спецслужб». Президент та керівник ОП це заперечили.

Єрмака допитували  щодо можливої державної зради. Однак і досі українське суспільство не дізналося, чи була взагалі операція із затримки бойовиків, які збивали українські військові літаки та MH17. Якщо була – то хто її зірвав та чому їх не покарали. А якщо не було – то чому не покарані ті, хто інформаційно підриває авторитет вищого військово-політичного керівництва держави.

MIXADV

цікаве