ЖИВОТВОРНЕ ДИВО

 

 

Говорить один з учасників експерименту, кандидат технічних наук Анатолій Стехін. – Ми почали “стежити” за нею аж з 15 січня. Та просто набирали воду з-під крана, відстоювали і заміряли в ній кількість іон-радикалів. На Водохреща вода змінює властивості у всіх джерелах, включаючи водопровід. Отже, число іон-радикалів у воді поповзло вгору з 17 січня. Разом з цим вода ставала м’якшою, ріс її водневий показник (рівень pH), що робило рідину менш кислотною. Піка активності вода досягла, як і передбачалося, 18-го січня ввечері. Крива електромагнітної активності води почала знижуватися вже вранці 19 січня і до 20-го прийняла свій звичайний вигляд.

За останніми науковими дослідженнями експерементально і науково вдалося встановити, що вода складається зі стабільних структурних елементів, і навіть отримати зображення цієї структури. Також доведено, що розгадка її незвичайних властивостей лежить в аналізі взаємного розміщення структурних елементів. Це означає, що кожний структурний елемент води – це інформаційний елемент води. Тобто здатний сприймати , запам’ятовувати і передавати інформацію. При цьому вода легко міняє свою структуру не тільки під дією фізичних факторів, наприклад, магнітного поля, але і під дією звуку, світла, людських емоцій, мови і навіть думок.

Команда українських вчених понад 10 років досліджувала воду, здійснювала експерименти і з року в рік вони помічали одну й ту ж річ – терапевтичну дію йорданської води на людський організм.

Щороку з 9 по 23 січня науковці спостерігали за фізичними властивостями води з одного джерела. Незвичних властивостей вода набуває лише 18 -19 січня. У води змінюється багато метрик – кислотно-лужний баланс, електропровiднiсть, бiополе, а частотний спектр її випромiнювання стає подiбним до електромагнiтних випромiнювань здорової людини.

Під час експерименту президент токійського університету Масару Емато заморозив краплини води та, роздивляючись їх під потужним мікроскопом, виявив: їхня молекулярна структура по-різному реагує на зовнішню інформацію. Приміром, якщо відтворювати класичну музику, кристали набувають правильної симетричної форми, а після “прослуховування” року — розташовуються в хаотичному порядку. Точнісінько так само вода по-різному реагує на різноманітні слова, звуки й навіть думки. Відомі також випадки, коли піддослідні тварини гинули, випивши воду, котра певний час стояла в цілком герметичній посудині поруч із отрутою.

Висновок. Якщо в організмі людини, себто в кожному з нас, від 65 до 70 відсотків води, то треба серйозно задуматись: як ми її мордуємо своїми негативними думками, емоціями, галасливою музикою, всілякими нижче плінтуса телешоу і т.д. Фактично, раз на рік Вселенський Розум нам нагадує про це. Але ми або до кінця Його Послання не розуміємо, або в суєті буденній швидко начисто все забуваємо. А жаль! Від того в нас і всі негаразди.

Кузьма Повелько у мережі ФБ

 

MIXADV

цікаве