Провокації, які мають на меті віддалити США від України!

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Застосовуючи свою агентуру в Україні, на цьому тижні росіяни спробували створити чергову потенційну напругу у відносинах України і США. Також Кремлю зручно використовувати майданчик України для втручання у вибори Президента США. Ручних московських маріонеток тут достатньо і медіа у них свої є. Влада абсолютно бездіє.

В цьому випадку небайдужі громадяни мають задіяти усі доступні механізми для протидії таким намірам Москви і збереження партнерських відносин між Україною і США.

“Київський безпековий форум” ініціював відповідне звернення, яке підписали десятки відомих українців. Цей текст точно прозвучить у Вашингтоні. І це дуже важливо.

***

Звернення про українсько-американське стратегічне партнерство

Ми, представники українських політичних сил, громадських середовищ та експертних спільнот, з глибокою тривогою спостерігаємо, як з новою силою розгортається кампанія з втягування України у виборчі змагання в Сполучених Штатах.

В Україні високо цінують непохитну підтримку нашої незалежності, безпеки і західного курсу з боку американського народу.

Наші суспільства об’єднують цінності національної і людської свободи.

Спільні зусилля представників обох найбільших політичних партій Сполучених Штатів і всіх небайдужих американців на захист України – це великий історичний внесок у творення справжньої Об’єднаної Європи і справедливого світового ладу.

Закликаємо весь американський політикум розрізняти позицію нової України, яка виступає за єдність Заходу і діє на об’єднання світової демократії, і тими силами, які прагнуть перетворити політичні процеси в нашій країні на токсичний привід для розбрату серед наших партнерів.

Виступаємо проти недоброчесної гри на політичних протиріччях в Америці. Не обираємо жодної із сторін, а підтримуємо кожну із них так само, як вони разом допомагають нашій незалежності.

Відмежовуємо позицію нашого народу від дій політиків, інспірованих Москвою.

Засуджуємо ворожі провокації, які мають на меті віддалити наші народи.

Ми віримо у стратегічне партнерство України і Сполучених Штатів.

Не допускаймо взаємної недовіри та сумніву.

Будьмо і діймо разом у час великих випробувань.

Підписано 22-23 травня 2020 року

“Київський безпековий форум”

MIXADV

цікаве