Єрмак розповів, що Зеленський обговорював з главою британської розвідки Мі-6

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Президент України Володимир Зеленський і голова Служби безпеки України Іван Баканов під час зустрічі з керівником зовнішньої розвідки МІ-6 Великої Британії Річардом Муром говорили про протидію фейковим новинам та дезінформації. Також обговорювалась ініціатива України про створення міжнародного центру протидії пропаганді.

Під час зустрічі з керівником зовнішньої розвідки Великобританії Річардом Муром Володимир Зеленський та Іван Баканов говорили про протидію дезінформації. Про це розповів глава Офісу президента України Андрій Єрмак в інтерв’ю виданню “Бабель” опублікованому в середу, 28 жовтня.

У жовтні деякі ЗМІ, повідомляли, що одна з тем переговорів стосувалася формального і неформального оточення президента, через яке з України нібито витікає важлива розвідувальна інформація. При цьому критики чинної української влади вирішили, що ненадійне оточення, і є Андрій Єрмак. За словами глави ОПУ, журналісти дали неправдиву інформацію.

“По-перше, хоча б в тій частині, що я особисто був на тій зустрічі. Одна з тем стосувалася протидії дезінформації. Сьогодні назріла необхідність створити міжнародний центр протидії пропаганді. Україна готова виступити ініціатором. Ця ідея отримала велику підтримку серед наших партнерів”,  – зазначив Єрмак.

Раніше ASPI news повідомляло, що під час візиту до Великобританії 7-8 жовтня Зеленський таємно зустрівся з главою розвідки Мі-6. На зустрічі нібито говорили про тиск на антикорупційні органи, а також обговорили із Зеленським його оточення. Також Єрмак спростував інформаційні “вкидання”, що він агент російської розвідки.

MIXADV

цікаве