Коломойський атакує: його партія висунула майже 30 тисяч кандидатів на місцевих виборах

У Telegram спокійно діють канали, які поширюють російську пропаганду, при цьому компанія ігнорує звернення Нацради та СБУ, – “слуга народу” Потураєв

29/03/2024 AA 0

Компанія Telegram ігнорує звернення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення чи СБУ щодо каналів у месенджері, які поширюють російську пропаганду. Про це заявив народний депутат, […]

Політична партія «За майбутнє», яку пов’язують з олігархом Коломойським,  висунула на поточних місцевих виборах кандидатів до рад усіх рівнів по всій країні.

Загалом від партії балотуються до органів місцевого самоврядування 27 749 кандидатів. При цьому, партія існує лише кілька місяців – установчий з’їзд політсили відбувся наприкінці травня 2020 року, зазначає Інтерфакс-Україна.

У партії вважають, що децентралізація дає змогу по-справжньому змінювати ситуацію в країні на місцях, тому місцеві вибори, які мають відбутися за місяць, стануть визначальними. Зокрема, це будуть перші вибори в територіальних громадах.

«Усі 29 років незалежності в нас в країні таке бачення, що парламент – це вище, ніж обласна рада, міська рада, ніж депутати громад чи сільські депутати. Наше бачення – що навпаки. І ми говоримо про те, що має запрацювати, нарешті, децентралізована система. Ми завершимо децентралізацію, тому що влада має  бути на місцях… Ми сформували списки в усі обласні й міські ради, а також ради територіальних громад по всій країні», –  запевнив лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця.

Як зазначають експерти. Коломойський хоче завести своїх людей до міських та обласних рад під “новим” брендом для того, щоб можна було спокійно вирішувати свої питання на місцевому рівні. Більшість у регіонах дасть змогу Коломойському та його партнерам спокійно набивати кишені шляхом грабунку українців та покривати корупційні схеми.

Чому саме депутатська група “За майбутнє” або як її називають у кулуарах “За майбах”? Тому що це найпродажніші депутати Верховної Ради, які не один раз змінювали свою політичну позицію через грошики у конвертах. З ними надзвичайно просто домовитися, якщо ви олігарх. Чого вартуэ наприклад присутнысть у фракцыъ такого одыозного дыяча як Антон Яценко.«Аргумент»

MIXADV

цікаве