Схоже що політика вже остаточно проникла до всіх сфер професійної діяльності.

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Заяви та звернення про ганебні явища в медицині від найавторитетніших представників медичної спільноти до вищих керівників держави це відносно рідкісне явище. Це скоріше свідчить про наявність проблем, які турбують професійну медичну спільноту, що стала заручником політичної кон’юнктури та впливу окремих осіб на очільника МОЗ Максима Степанова.
Наша медична галузь після дуже сумнівного спадку залишеного Уляною Супрун стикнулася напевне з найбільшим викликом останніх років – світовою пандемією, яка не оминула і Україну.
Будь-якому керівнику в таких умовах зовсім не просто побудувати ефективну роботу по своєчасному реагуванню на всі виклики і обставини. Якщо керуватися думкою авторів відкритого листа то ми бачимо, що вони позитивно схвалюють комунікацію, що була побудована між керівництво МОЗ та медичною спільнотою, рішення почали прийматися з урахуванням думки медиків, які безпосередньо займаються лікуванням людей, було налагоджене постачання необхідних матеріалів засобів особистого захисту та медикаментів. Значними сукупними зусиллями всіх представників медичної спільноти в Україні вдалося утримати епідемію на контрольованому рівні та не допустити найгіршого сценарію.
Дуже хотілося б щоб керівництво МОЗ та його очільник Максим Степанов могли сконцентруватися на проблемах покращення якості медицини та подолання негативних наслідків пандемії, а не займатися політичними інтригами, які щоразу виникають навколо міністерства охорони здоров’я.
Адже успіх в роботі команди Степанова напряму впливає на якість життя та здоров’я  простих українців!

MIXADV

цікаве