Олег Бондар – фіналіст «Коронації слова»

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]


Фіналістом ювілейного міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «Романи» став твір нашого земляка Олега Бондаря «Убивчий аромат цитрусових».

– Участь у конкурсі узяв уперше, – зізнається Олег Бондар.

І все тому, що можна було переслати твір не поштою, а електронкою. «Убивчий аромат цитрусових» – соціально-психологічний роман, створений письменником кілька років тому. Його взялися публікувати різні видання, але до друку в наш скрутний час так і не дійшло, тому письменник і вирішив відправити твір на конкурс.

Романи Олег Бондар пише більше 25 років, публікується в Україні і за кордоном. Улюблений жанр – авантюрно-пригодницький і містичний трилер. Перший – «Улыбка дьявола» – вийшов у 1993 році у Центрально-українському видавництві нашого міста. Наступного року дніпропетровське видавництво надрукувало збірку «Рэкет – дело тонкое». «Кольцо из склепа», «Врата в преисподнюю», «Убитое счастье» опубліковані в Німеччині. З 2014 року Олег пише виключно українською, навіть те, що перекладається німецькою та англійською. Загалом з-під його пера вийшли з десяток романів.

Олег Бондар багато років працював у «Вечірній газеті», «Народному слові», був собкором «Голосу України» на Кіровоградщині тощо. Паралельно займався літературною творчістю, що наразі і стало його справою.

MIXADV

цікаве