Московія неодмінно розпадеться.

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]

Декілька років я очолював відділ геополітики і геостратегії Інституту українознавства. Там ми досліджували геополітику різних країн і в, першу чергу, Московії. Виявилася дуже висока кореляційна залежність між світовими цінами на нафту і газ і агресивною політикою Московії. Коли ціни на енергоносії зростали, зростала і природна агресивність московитів. В цьому сенсі дуже показово читати повідомлення в соціальних мережах Московії стосовно геополітичних проблем в минулому і нині.

Зростають ціни на енергоносії і ось українців вже “укрофашисти”, “бєй хахлов”, “Крим наш”, “нада бамбіть Кієв, Львов і Адєсу”, “унічтожить всєх хахлов, включая дєтєй” і т. ін. І ось ціни на нафту вперше стали від’ємними і тон дописів одразу змінився: “І какая ета сволачь, пасоріла наші братськія народи?”, “нада аб’єдініть наші усілія”, “ми – праваславния” і т. ін. І, дійсно, хто ж це нас посварив? І з підтексту поки що виходить, що цим кимось є не самі московити і навіть не Путін, а Порошенко, Турчінов, “Яйценюк”, Тягнибок тощо. А за ними визирає вправна рука ЦРУ з їх “пєчєнькамі”. Овва! Та на початку ХУІІ століття, коли московити винищували до ноги села на Чернігівщині і спалили Батурин, вбивши навіть немовлят, ЦРУ навіть в проекті не було, як і самих США. А хто влаштовував в Україні Голодомори, масові депортації, хто анексував Крим, розпочав війну на Донбасі? Хто? США чи Китай?

Московія неодмінно розпадеться. Це геополітичний закон. І московитам стає страшно. Бо всім вони завинили і прийдеться за все розплачуватися. І не лише з грузинами, молдаванами, українцями, естонцями тощо, але й з депортованими народами Північного Кавказу, кримськими татарами, калмиками, поволзькими татарами, башкирами, хакасами, якутами, чукчами і ще багатьма іншими.

Петро Масляк

MIXADV

цікаве