“Кішка з дому, мишки в танок” – Коломойський з України нікуди не поїде, бо “все розтягнуть” (ВІДЕО)

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Бізнесмен Ігор Коломойський стверджує, що не має проблем з пересуванням по світу, але залишати Україну не збирається. Про це він заявив журналістам у кулуарах 16-ї щорічної зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) в Києві.

Про це повідомляє lb.ua.

“Я не поїду, бо все розтягнуть. Нехай навіть не сподіваються, я кроку звідси не зроблю. Тому що, як кажуть, кішка з дому, мишки в танок”, – зазначив бізнесмен. При цьому, відповідаючи на запитання, хто повинен хотіти його від’їзду з України, він відповів:

“Не знаю, хіба мало хто? У 2014 році я навіть нікуди не виїжджав, був у Дніпропетровську замість Києва, і дивіться, що сталося. Варто було мені поїхати на день народження до Суркіса, так вони коаліційну угоду зробили і там прописали, як “Укрнафту” пограбувати”.

Нагадаємо, 10 вересня Ігор Коломойський зустрічався з президентом Володимиром Зеленським. На зустрічі також були присутні чимало інших осіб, у тому числі перший помічник президента Сергій Шефір, голова ОПУ Андрій Богдан, прем’єр-міністр Олексій Гончарук. Зеленський заявив, що на зустрічі обговорювали велику кількість питань, у тому числі “Центренерго” і комунальні тарифи. Коломойський зазначив, що політичних питань не обговорювали.

«Аргумент»

MIXADV

цікаве