Микола Маломуж про політичний момент

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Сьогодні всі політичні сили та кланово-олігархічні угруповання намагаються сформувати тіньові системи контролю влади, економіки та нашого повсякденного життя.

Представники старого режиму з т.з. опозиційними силами та новими спецпроектами готуються до глобального захоплення влади через контрольовані виборчі системи до парламенту. Після цього ними планується формування свого уряду, силового блоку, встановлення контролю в областях. Повна монополізація влади за підтримки із-за кордону.

Поряд з цим передбачається знецінення вибору народу на президентських виборах та блокування дій нового Президента , який сьогодні не має сильної фахової антикризової команди ,яка зможе подолати задуми кланів та негайно організувати комплексні прогресивні зміни в інтересах людей і держави.

В даний час до В. Зеленського направляються т.з . професіонали , які зведуть нанівець всі прогресивні починання. Сьогодні новому Президенту необхідно опертися не на партійні клани старих систем, а на всенародне представництво громадських, інтелектуальних, професійних , військових , регіональних організацій об’єднаних у Всенародне віче.

Поряд з цим залучити знаних професіоналів – практиків до антикризового уряду , які швидко опанують ситуацією та реалізують розроблені стратегічні ,галузеві та регіональні програми прогресивного розвитку.

Mykola Malomuzh

MIXADV

цікаве