«МОТОР СІЧ» виконує окремі оборонні замовлення, що дуже важливо для нашої держави

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Останнім часом в ЗМІ виникло чимало спекуляцій, щодо ситуації на ПАТ «МОТОР СІЧ». Тож звертаюсь до всіх журналістів із проханням не «бігти попереду паровоза». І тим паче не бути суддями. Адже всім нам варто дочекатись офіційної відповіді правоохоронних органів.

Отже ситуація дуже не проста. Вона насамперед пов’язана з інформацією про наявність кількох кримінальних проваджень, що розслідуються Службою безпеки України та Генеральною прокуратурою України.

Звичайно питання можуть виникнути до кожного. Проте хочу нагадати громадськості, що проведення слідчих дій, ще не ставить тавро провини. Власне обшук – це одна зі слідчих дій, яка ще не говорить про винуватість.

Одночасно хочу нагадати, що «МОТОР СІЧ» виконує окремі оборонні замовлення, що дуже важливо для нашої держави в ці непрості часи. Власне для Запоріжжя – це близько 25 тисяч робочих місць. Крім того, лише минулого року до бюджетів усіх рівнів ПАТ «МОТОР СІЧ» сплатило 2,3 мільярди гривень податків.

Щиро вірю у професіоналізм наших правоохоронців, СБУ, а особливо у Юрія Луценка. Нині Генеральний прокурор України тримає розслідування на особистому контролі і не дозволить свавілля. Впевнений під його керівництвом слідство пройде чесно, прозоро та головне об’єктивно.

Тож саме об’єктивності і прошу у громади та ЗМІ.

костянтин Бриль   Запорізька ОДА

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply