У Конотопі партії Ляшка, Порошенка і Садового разом з регіоналами влаштували мерові «автомайдан»

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

У Конотопі, що на Сумщині, представники Радикальної партії, БПП та «Самопомочі» разом із екс-регіоналами влаштували помсту міському голові Артему Семеніхіну, який напередодні викрив спроби цих депутатів нажитися на бюджетних коштах.

Про це Семеніхін розповів у прямому ефірі на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, учора повідомлялося, що люди з усієї країни прямують до Конотопа, аби допомогти меру Семеніхіну.

2 липня у Конотопі екс-регіонал та громадянин РФ Олександр Кирій звіз до будівлі міської ради сотні працівників зі своїх підприємств, аби влаштувати «люстрацію» міському голові Артему Семеніхіну. Останній напередодні заявив про махінації Кирія із транспортом у місті.

Перед цим, 27 червня, Олександр Кирій разом із місцевою поліцією та її очільником, колишнім охоронцем Віктора Януковича Богданом Войцеховським влаштували жорстоку бійку.

«Конотоп повернувся в 90-ті роки…Рекетир Кирій в кращих «шляхетних» традиціях людини, що живе «па-панятіям», бив жінок. І не просто бив, а на очах у поліції бив. За цим всім спостерігав і начальник поліції, відвертий злочинець Войцеховський. Для довідки: Войцеховський – це не його справжнє прізвище. Справжнє Яшунін. У минулому пан Войцеховський працював в особистій охороні Януковича, а в часи війни на Донбасі намагався створити собі імідж суперпатріота, керуючи полком К-2», – зазначив тоді Семеніхін.

Разом з тим, міський голова повідомив, що на відео вдалося зафіксувати моменти побиття жінок депутатами Конотопської міської ради та правоохоронцями.

Так, на одному із роликів зафіксували, як місцевий радикал Спартак Сергієнко жорстоко б’є жінку-водія трамваю, яка 4 місяці не отримувала зарплатні.

Також є відео, на якому начальник поліції Войцеховський разом зі своїм колегою кидає жінку на асфальт.

Семеніхін наголосив, що за кілька днів усі ці відеоролики змонують у один фільм і покажуть загалу.

Цього ж дня Олександр Кирій разом зі своїми «тітушками» влаштував у Конотопі погром і напад на працівників трамвайного управління. Під час сутичок побили секретарку Конотопської міської ради.

За словами міського голови Конотопа, Олександр Кирій – «в колишньому рекетир, є «сматрящім» по Конотопу і водночас співвласником приватних маршруток. Кирій неодноразово вимагав на сесіях міськради прийняти рішення про закриття трамваю».

 

 

http://vgolos.com.ua/news/u_konotopi_partii_lyashka_poroshenka_i_sadovogo_razom_z_regionalamy_vlashtuvaly_merovi_avtomaydan_video_323234.html

MIXADV

цікаве