Україна – колиска білої раси, українці – автохтонний арійський народ, мало пов’язаний з росіянами – британські генетики  

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Характерна риса нащадків проєвропейців – «молочна толерантність» – здатність пити і переварювати молоко у дорослому віці. Заперечується, що росіяни, українці і білоруси генетично є «братніми народами». Єдиними слов’янами з трьох начебто є лише останні.

Вчені доводять, що між українцями та російськими наче немає базової «спорідненості» на рівні ДНК, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що в 2012 році група міжнародних експертів в області генетики під керівництвом вченого зі світовим ім’ям Пітера Форстера з Великобританії, який займається науковою діяльністю в Кембріджському університеті і завідує лабораторією генетики в Німеччині, провела масштабне генетичне дослідження ДНК жителів різних регіонів України з використанням новітніх технологій.

За результатами дослідження встановлено, що концентрація гаплогрупи хромосомів, яку вчені ідентифікують як успадковану від аріїв (оріїв), виявлена у 53% досліджених українців.

У той же час, коли народність аріїв (оріїв) проживала на території нинішньої України, середньорічна температура різко впала на багато градусів, що призвело до серйозного похолодання і сильно відбилося на людській популяції.

В результаті вижили тільки ті, хто мав геном «молочної толерантності» – здатність пити і переварювати молоко. Саме цей продукт дав можливість цивілізації продовжити своє існування.

За висновком генетиків, в Європі було два місця, де люди могли сховатися від холоду: Україна і Піренейський півострів. Територія нинішньої Росії в той час була покрита льодом і людського життя на ній не було.

Результати досліджень дозволили вченим зробити висновок: «Український народ належить до предків (прабатьків) європейців, а територія сучасної України – колиска білої раси нинішньої цивілізації».

Крім цього, у 20% ДНК українців виявили гаплогрупи хромосом, котрі вчені характеризують як трипільські. У росіян же показник гаплогрупп хромосом, успадкованих від аріїв і трипільців, в порівнянні з українцями, дуже малий.


20% ДНК українців зберігають спадок прадавніх трипільців

Також розвінчуються міфи про російську національність та етнічну приналежність росіян. Вчені встановили, що генетично росіяни «не східні слов’яни», а «фіни-угри-татари». Заперечується також, що «росіяни, білоруси та українці становлять окрему групу східних слов’ян» і генетично є «братніми народами». Наголошується, що єдиними слов’янами з трьох народів є тільки білоруси.

MIXADV

цікаве