Валерій Гнатенко: “Місто потребує спільних зусиль, згуртованості та робочих рук кожного мешканця”

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 

Дружківчани вийшли на великий суботник. Міський голова Валерій Гнатенко разом із дружківською громадою взяв участь у роботах з благоустрою.

Трудові майданчики були організовані у всіх мікрорайонах міста. Озброївшись лопатами, сапами, граблями, секаторами та іншим інвентарем, учасники суботнику жваво наводили лад на територіях парків, скверів та інших зелених зон.

Збирали пластикову та скляну тару, прибирали сміття, обрізали сухе гілля. Було висаджено понад 150 саджанців дерев.

Міський голова здійснив об’їзд місць, де проводився суботник, поспілкувався з працюючими, де необхідно – надав допомогу.

«У Дружківці відбулося справжнє трудове свято, що зібрало велику кількість людей, небайдужих до власного будинку – рідного міста. Всі разом ми провели велику роботу з благоустрою, демонструючи, що дружківчани, які люблять своє місто, можуть зробити його затишним і гарним. Суботник – добрий приклад, який не втрачає актуальності, адже Дружківка потребує нашої спільної турботи, робочих рук кожного його мешканця», – зауважив Валерій Гнатенко.

Він подякував усіх, хто взяв участь у суботнику і долучився до прибирання рідного міста.

MIXADV

цікаве