Оточення Супрун є фармакологічною мафією!

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Всі хто зараз підтримують Ульяну Супрун на посаді в.о. міністра охорони здоров’я, хто постить фоточки та стрічечки на її підтримку – ви всі нестимете персональну відповідальність за смерті десятків тисяч українців які помруть так і не отримавши медичну допомогу через недореформи «Доктора смерть»!

Реформи в галузі охорони здоров’я безумовно потрібні. Вони не назріли а просто перезріли. Але реформи мають перед собою ставити якісне покращення надання українцям медичних послуг а не знищення та розпродаж залишків медичної інфрастуктури як це робить зараз Супрун.

Найстрашніше, що замість страхової системи охорони здоров’я українцям в порушення Конституції нав’язується 100% платна медицина послугами якої зможуть користатися не більше 25% наших громадян. Робиться це під приводом боротьби з корупцією в медицині та фармакологічною мафією яку насправді оточення Супрун просто хоче очолити.

Ігор Мосійчук

MIXADV

цікаве