Лукашенко раптово похвалив ЗСУ та закликав “взяти у них урок” (ВІДЕО)

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Диктатор Білорусі Александр Лукашенко раптово похвалив Збройні сили України і закликав своїх військових “взяти урок” у наших захисників. Його особливо захопили ефективні операції мобільних груп ЗСУ

Лукашенко зробив таку заяву під час засідання з оборонного замовлення Білорусі на 2022 рік, передає “ДС”.

“Ще раз звертаюся до уроків і досвіду українського конфлікту. Підкреслю особливо: якщо танки, то дуже популярні серед військових Т-72. Модернізовані наші танки — хороша зброя. А що стосується легкоброньованих автомобілів “Кайман”, теж пам’ятайте — ми робили крен до того, що все-таки армія наша повинна бути мобільною”, — повідомив Лукашенко.

Далі узурпатор похвалив дії мобільних груп ЗСУ. За словами диктатора, вони наносили стрімкі удари по ворогу, який перевершує числом.

“Найефективнішими, в тому числі з боку українських Збройних сил, виявилися мобільні групи, які миттєво, несподівано наближалися до супротивника, який набагато їх перевершує, і завдають разючих ударів”, — продовжив Лукашенко.

При цьому він підкреслив, що це лише одна зі складових успіху в обороні України. Одразу диктатор згадав російське військо, проте трішки зневажливо. Мовляв, раніше здавалося, що воно значно сильніше за армію України.https://t.me/kazansky2017/2714?embed=1

Раніше самопроголошений президент Білорусі Александр Лукашенко назвав Україну “країною, що дивом вижила”, в якій “нацизм знову підняв голову”.

Нагадаємо, підрозділи спеціальних операцій Білорусі розгорнуто на трьох напрямках біля кордону з Україною.

За даними Пентагону, наразі збройні сили Білорусі не планують брати активну участь у війні Росії проти України — незважаючи на раптову перевірку їхньої боєготовності.

MIXADV

цікаве