У Бородянці священник УПЦ МП вказував окупантам кого з жителів треба затримати

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]

Володимир Путін вітає патріарха РПЦ Кирила в Москві, травень 2021

У Бородянці, що на Київщині, священник УПЦ московського патріархату вказував окупантам, кого потрібно затримувати. У Гостомелі завдяки підступності священника МП, який корегував вогонь, було завдано удару на підступах до Києва.

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці пише журналістка “33 каналу” Тетяна Редько.

“Злочини у Бородянці серед мирного населення ще масштабніші! Скоро і від них здригнеться весь світ! А знаєте хто був навідником там і вказував кого з неугодних затримувати? Батюшка московського патріархату!“, – пише вона.

За її словами, аналогічна ситуація у Кропивні. “Там взагалі в церковній резиденції штаб запропонував ворожий розгорнути. Церкву перетворивши на рашистський форпост! Благословляв ворогів на наступи на Київ”, – додала журналістка.

“В Гостомелі завдяки підступності священника МП, навіть капелана МВС, який виявився завербованим агентом ФСБ, корегуванню ним ворожого вогню, було завдано підступного удару на підступах до Києва! Знищено Мрію. І це лише по окупованих районах Киівщини!. Про співпрацю священиків МП на окупованій Херсонщині, сході вже можна книгу писати!”, – зауважила Тетяна Редько.

“Як вам істінние? Все добре? Не сняться замордовані дітки, брати і сестри у Христі? Ах да, ми не іменем права судіть! Ми же не ізбранние! Як там ви, благочинний Вікторе гаварілі, – Бог не понимает етой вашей украінской собачей мови?  Ах, і ви, отче Ніколай і Богдан, не дождались у нас освабадітєлєй? А отец Сергій ваабще в акурат часу повномасштабної війни зник до Єгипту! Совпадєніє? А тепер у Польші осів! А як же паства?  Де хресні ходи?”, – іронічно запитує журналістка.

“Ви чули в ці дні заяви наших масковскіх отцов із засудження геноциду? Звернення до Кіріла не брехати, що це не війна і жертв немає? Не висилали фото замордованих?!
Так знаєте після цього на кого ви схожі? На істінних арійців! Вони також чинили геноцид із девізом: з нами Бог! Де немає любові є фанатизм! Ось такий який ми споглядаємо!”, – зазначила пані Тетяна.

“Переступайте через трупи закатованих з благословення вашого Кіріла і маршируйте з ними до вашого раю! Але це буде пекло, бачить Бог! Факт: із більше 60 митрополитів МП в Україні ЛИШЕ 15 видали накази не згадувати Кіріла під час служби… для решти він святейший. – А Путін цар! – так кричав диякон МП у Вінниці в очі правоохоронцям!”, – підсумувала журналістка.

Нагадаємо раніше священник УПЦ МП в Бородянці Віктор Талько підтримав агресію ЗС РФ і сказав, що у 2014 році російських окупантів зустрічали б з квітами. Додамо, що у Бородянці вищезгаданий священик допоміг окупантам взяти у полон мирне населення. Про це в середині березня розказав перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

MIXADV

цікаве