Суд над Порошенком – це бажання влади перекрити всі ті недоліки, які вони робили 2,5 роки, – політтехнолог Голобуцький

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Олексій ГолобуцькийПоділитися:

Олексій Голобуцький

Фото: uatv

Політтехнолог Олексій Голобуцький вважає, що Петро Порошенко почав передвиборчу кампанію на посаду президента

Про це він сказав під час “Великого ефіру Василя Зими”.

“Порошенко підіймає ставки. Всі ці заяви про прокурорів і Зеленського, він переводить все це у особисте протистояння, не соромлячись ні звинувачень, ні неприємних слів для президента Зеленського. 17 січня почалась передвиборча кампанія Порошенка як кандидата в президенти України”, – заявив Голобуцький.

Він також прокоментував про спробу затримання Порошенка у аеропорту після повернення.

“Ніхто не буде виконувати, “під козирьок брати” будь-які беззаконні рішення через телефонне право. Та ситуація, яка сталась вранці, теж достатньо яскрава, коли не могли вирішити, кому взяти відповідальність на себе за можливий арешт. Ця ситуація показує, що влада зробила помилку”, – додав політтехнолог.

На його думку, подібні дії треба було робити це 2,5 роки назад.

“Коли була популярність, всі вичікували якихось дій. А коли ти за 2,5 роки практично нічого не зробив, ситуація стала набагато гірше в багатьох питаннях і ти зараз намагаєшся це перекрити судом над Порошенком – це бажання влади перекрити всі ті недоліки, які вони робили 2,5 роки”, – підсумував Голобуцький.
 https://espreso.tv/videoPlayer?id=31692&maxHeight=360 

MIXADV

цікаве