У Зеленського ведуться розмови про перейменування “Слуги народу”, – ЗМІ

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

У пропрезидентській партії “Слуга народу” 3 місяці ведуться розмови про перейменування через падіння рейтингів та скандали довкола членів партії.

Про це заявили кілька співрозмовників “УП” в партії.

“Багато зашкварів, рейтинги падають і потрібно негатив якось перебити. Зміна назви – буде цілком логічним кроком, але кінцевого рішення ще не прийнято”, – кажуть джерела.

За словами джерел, у пропрезидентській партії уже 3 місяці ведуться розмови про перейменування “Слуги народу”: “Особливо на фоні падіння рейтингу”.

На питання, які варіанти можливі, відповідають: “будь-що із прізвищем Зеленський”.

Співрозмовники УП зазначають, якщо до виборів з рейтингами “Слуги народу” нічого не змінюватиметься, то шанси на зміну назви будуть зростати.

Остаточного рішення про перейменування не немає, офіційно ніхто в партії і депутатам про це не говорив.

Спікер “Слуги народу” Юлія Палійчук у коментарі “УП” заявила, що питання про перейменування в партії не обговорювалося жодного разу.

“Це уже не перший раз, коли джерела з сумнівною репутацією поширюють дезінформацію про нас і нашу команду. Якби ми кожного разу це коментували, то наша робота полягали би в тому, що ми з ранку і до ночі лише спростовували б чергові “інсайди”, – сказала Палійчук.

MIXADV

цікаве