Духовенство Моспатріархату очікує появи російських танків на українських вулицях, – генерал Скіпальський

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Генерал-лейтенант Олександр Скіпальський. Фото: Волинь Нова

Загроза державного перевороту в Україні існує через низку внутрішніх і зовнішніх причин. Зокрема, через те, що серед українських державних чиновників, а також у керівництві Російської православної церкви в Україні є прихильники “русского міра”.

Таку думку в ексклюзивному коментарі “OBOZREVATEL” висловив ексзаступник глави Служби безпеки України, голова Спілки офіцерів України, генерал-лейтенант Олександр Скіпальський, коментуючи заяву президента України Володимира Зеленського про підготовку державного перевороту в Україні.

“Загроза державного перевороту завжди існує. Є люди, які ставлять перед собою таку ціль”, – зауважив він.

“Все, що відбувається в Україні, без зовнішнього впливу не проходить. Ми маємо ще недостатньо відшліфований державний апарат, який би міг працювати в автономному режимі. Дуже багато людей серед тих, хто перебували або зараз перебувають на державних посадах, є носіями “русского міра”, – заявив генерал.

“Структура Московського патріархату, вся їхня піраміда – це все люди, які з нетерпінням чекають появи російських танків, щоб зустрічати їх тут”, – розповів генерал-лейтенант Скіпальський, який переконаний, що соціальна опора агресора в Україні реально існує.

Поряд з тим, екс-заступник глави СБ України висловив оптимістичну думку, що у разі вчинення державного перевороту в Україні, чинна влада цілком може очікувати на допомогу Заходу, “принаймні, консультативну”.

MIXADV

цікаве