Відставка Разумкова та заміна міністрів: які питання розглянуть слуги у Трускавці

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Нардеп фракції “Слуга народу” Олексій Устенко назвав питання, які “слуги” планують розглянути під час засідання у Трускавці

Про це він повідомив у коментарі УНІАН.

Устенко заявив, що під час засідання у Трускавці нардепи розглядатимуть питання щодо будівництва партійних осередків, розбудови партії на місцях.

“Друге, що там буде, – це кадрові питання. Тобто, там буде звіт міністрів. І вони будуть розповідати своє бачення… Комітети будуть готувати своє враження від роботи певних міністрів”, – зауважив він.

На запитання, про заміну скількох міністрів може йтися, Устенко зазначив, що “є питання по міністру оборони, …міністру екології… по пані Лазебній (міністр соціальної політики Марина Лазебна – ред.) є питання”.

“Оборона, Лазебна – Мінсоцполітики, Абрамовський (Роман Абрамовський – ред.) – Мінекологія. Скоріш за все, буде і питання Малюськи (міністр юстиції Денис Малюська – ред.) порушено. Такі чотири фундаментальні, можливо, хтось ще буде п’ятий”, – повідомив нардеп.

За словами Устенка, скоріше за все, що голови Верховної Ради Дмитра Разумкова не буде на з’їзді фракціх, адже спікер є позафракційним депутатом.

“І тут незрозуміло, чи буде він присутній, чи не буде. Скоріш за все, що його не буде. Питання, так, напевно, спікера буде порушуватися”, – сказав депутат і додав, що оскільки їхня фракція делегувала саме Разумкова на посаду спікера, то між ними “має бути і синергія”, – заявив він.

За його словами, фракція “Слуга народу” у Трускавці визначатиметься щодо питання, чи ініціювати збір підписів за відставку Разумкова.

Також нардеп розповів, що у Трускавці учасники заходу поселяться у трьох готелях: у “Лісовій пісні”, Mirotel та Rixos. Житимуть депутати у готелях, запевнив він, власним

MIXADV

цікаве