Клан степових мольфарів

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Клан степових мольфарів

 

«Художник, рядовий громадянин і ледь не «маргінал-мрійник», не наділений жодними владними важелями, організаційними й фінансовими ресурсами чи привілеями, не причетний до політичних партій, кланів та угруповань, одинак, і для багатьох ледь не «городськой самашедший» — таки проведе в життя свою, здавалося б, таку безнадійну ідею!»

Ці слова Юрія Андруховича свідчать про те, що спрацювала магія. Так стали зірки. Про це говорять і ті, хто доклався до надання місту саме назви Кропивницький. Криві і нахабні посмішки ворогів додавали сил. То була безсила лють спрямованої  рукою чужинця брехні. Але ж завжди перемагає правда!!! «Свята брехня» що до назви міста, яке більше двадцяти років було і з назвою, і без неї не спрацювали навіть за участі брехливих московських попів. Московське кодування літерою «Є» започатковане ще 1777 році не спрацювало. Не допомогли три сімки, бо поруч була зайва одиниця.

Тож насправді потужний і могутній, не помітний для людського ока клан степових мольфарів переміг. Низка невипадкових випадковостей спрацювала невідворотно. Була своя магія у в особистостях причетних до перейменування. А ще дуже допомогла огульна і неперевершена брехня опонентів. Вона просочувалася всюди: в брехні про Єлизавету, в бруді вилитому на «голову Кропивницькому», в особистостях агітаторів, що брехали. Все тихою сапою працювало на Україну. І брехня, і чорний гумор, і злоба та злодійкуватість.

Україна магічна і непереможна країна, земля потужної космічної енергетики, поле енергетичної сили. Нині, як і за радянщини до «колоди Леніна» почнуть приєднуватися непричетні та говорити, як вони «сприяли». Та то пусте, бо перебріхувати історію не варто. І про це свідчить близький приклад «руху єлисаветградців». Вони не просто брехали , а казали на чорне біле. Ніяких особливих світлих плям вигаданих ними не було. Ні маленького Парижу, ні заїзних іноземців не було. Головна світла пляма це театр створений Марком Кропивницьким. А іноземці? Були брати Ельворті та тисячі роботящих та винахідливих євреїв. Магія степу робила своє. Її енергетичний згусток невтомно народжував сотні  справжніх талантів та світових імен. І ніякі вигадані святі до цього непричетні. Де ті храми тої вигаданої святої? Лише зараз москалі запопадливо найменували так один монастир, але за тою ж іронією долі чоловічий жіночим іменем. Москалі «неуйомниє» в своїй дурі вигадок, бо навіть брехати вишукано і правдоподібно не вміють. Убогі та й годі, бо те все не від Бога, а від лукавого. То ж і долукавились…

На мапі України замість Кіровограда з’явилося ім’я Кропивницького. Своя магія є в цьому слові – кропива жалить тих, хто преться куди не треба. Всі нинішні позивачі до неправедних судів про зміну назви міста теж отримають кожний своє… І  не дивлячись на це кількість тих покручів щоденно зростає. Думаєте то погано, що вони у нас таки  є… Ні, то просто лайно спливає на поверхню, а значить суспільство  має тенденцію очищатися. За Хутір Михайлівський би їх всіх… Було б дуже справедливо і магічно!

Читать полностью: http://h.ua/story/431772/#ixzz4Itodo2aX

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply