Український простір в Україні

Цинічний бізнес екс-нардепа

28/03/2024 AA 0

Ми продовжуємо рубрику «зашквари наших народних обранців». Слідом за Сашком Горбуновим, ганебну традицію «корупційних звитяг» екс-нардепів Кіровоградщини продовжує Костянтин Яриніч. Але на відміну від Сашка, […]

 

Який простір повинен бути в центрі України? Питання дике за змістом. Але  є контингент, який під знаком і гаслом історизму поширює  лише «російський сегмент» історії центру України з акцентом на існування короткий час Новоросії, а перед нею Нової Сербії. Тоді все те насаджене нове було насправді старим і дрімучим, яке повернуло  у наш край рабське поневолення у вигляді кріпацтва. І хіба не дикість вибудовувати концепцію історизму саме на цьому фрагменті історії та волати про вигадані здобутки.  Не було ніякого маленького Парижу! Хіба можна уявити Париж без пам’ятників, художніх галерей, з однією бібліотекою, одним театром, без університетів та Ейфелевої  башти.  Говорити про такий Париж можуть лише люди, що не сповна розуму, або такий їх залишає в наслідок пристойного віку. І все це відбувається в Кіровограді, який залишки москалів настирно намагаються перейменувати в Єлисаветград.

Пропаганда збудована на нахабній брехні з часом завжди руйнується, як замки із піску, бо з вітром і часом домовитися неможливо. Тож головною задачею моменту є  загнати безповоротно у глухий  кут московських попів-істориків з їх піснями про нібито святу Єлисавету, яка як і Кіров теж ніколи не бувала у наших краях. Саме тому пропозиція про нейтральну, але українську за духом та обставинами є доречною. А московські попи від «рускага міра», місцеві московські холуї та агенти впливу люто і завзято друкують листівки, статті та всяку брехливу всячину у всіх підконтрольних та власних ЗМІ все під знаком «за Єлизавету».

Цікавим моментом є те, що пропозицією звернутою до всіх набожних пролунала пропозиція  в кінці кінців назвати Богородицьком. А у відповідь тиша… Жоден московський піп з волавших за «святу» Єлисавету не «не вступився за Матір Божу» , і не підтримав такий проект назви міста. То що? Їм Богородиця вже не авторитет?!! І хто тепер скаже, що той весь попівський галас не ФСБешні штучки? «Морди  у чорних рясах з чорною душею», де ваша набожність? Про совість і мову заводити не варто… Продано, пропито, зраджено…

Звуження сектору українського простору на користь «рускага міра» – що може шкідливіше і підліше для України? Чим це не державна зрада? А як виглядає – відстоювання історичності, а те вона не українська чомусь з неоголошених причин байдуже.

Коротко можна означити дії  тих хто, здається втратив залишки совісті, та свідомо чи несвідомо допомогає у гібрідній війні проти України ворогові, що клянучись у братстві,  напав та вбиває. Намети з брехливими написами про святу Єлисавету та вигаданий «український Єлисаветград». Спроби під опитування, яке сфальшують, і яке немає ніякого сенсу вкрасти, розбазарити та пустити за вітром 600 000 гривень громади міста. І все це під акомпонімент брехні від проросійських «істориків», московських попів, злодійкуватих політиків та українофобів різних мастей. Зомбування антиукраїнською отрутою продовжується. Земля у центрі  України разом з її людьми в лабетах роздору, і аполагетам «рускога міра» це дуже подобається.

Читать полностью: http://h.ua/story/422709/#ixzz432zmP1Ut

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply