Росія знизила обсяг електроенергії для «ЛНР»: Перебої зі світлом стали регулярними

У Telegram спокійно діють канали, які поширюють російську пропаганду, при цьому компанія ігнорує звернення Нацради та СБУ, – “слуга народу” Потураєв

29/03/2024 AA 0

Компанія Telegram ігнорує звернення Національної ради з питань телебачення та радіомовлення чи СБУ щодо каналів у месенджері, які поширюють російську пропаганду. Про це заявив народний депутат, […]

В «ЛНР» розпочалися постійні перебої з електроенергією, як на підприємствах, так і в житлових кварталах

Кілька підприємств, розташованих в окупованому Луганську, призупинили виробництво і змушені використовувати електрогенератори, передає Depo.Донбас з посиланням на «Донбасский кейс».

«Співробітникам оголосили, що така ситуація склалася у зв’язку з тим, що Росія не дає необхідний обсяг електроенергії на «ЛНР».Саме з цим, вочевидь, пов’язані постійні перебої з електрикою у населення. Особливо часто останнім часом почало пропадати світло,» — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що при цьому влада «ЛНР»постійно посилається на різні проблеми: буквально кожного дня відключають світло то в зв’язку з ремонтом на підстанції, то через обрізку дерев.

«Люди розуміють, що всі аварії, ремонти і профілактики, через які вирубають світло — це брехня, насправді причина – економія», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 1 липня в «ЛНР» підвищили тарифи на житлово-комунальні послуги, включаючи і електроенергію. Ціна на електроенергію в середньому збільшилася від 12 коп. до 21 коп. за 1 кВт/год залежно від обсягів споживання.

MIXADV

цікаве