Іоасаф вручив Вікторові Лозинському орден святої Єлизавети

 

Про це повідомив офіційний сайт Кіровоградської єпархії УПЦ. І за що ж Віктор Лозинський, який був засуджений за жорстоке вбивство селянина, що посмів забрести на його мисливські угіддя, свояк одіозного кума Путіна Віктора Медведчука, удостоївся такої ласки? Виявляється, «в благословіння за труди на славу Святої Церкви».

Це тієї церкви, яка впродовж усієї своєї історії була просто інструментом в руках Російської імперії. Та УПЦ оцінило труди Лозинського на посаді голови Підвисоцької громади. Іоасаф приїхав також щоб освятити каплицю на честь святого великомученика Георгія Побідоносця та пам’ятного меморіалу на місці захоронення загиблих воїнів Другої світової війни. Каплиця зведена, як сказано на сайті, трудами та стараннями Віктора Олександровича Лозінського та територіальної громади.

На пам’ятному знакові «Воинам, погиблим в боях за Родину в августе-сентябре 1941 года» значаться дати: 1941-1945. Таке враження, що знак той відкрили десь у Росії, а не у серці України, у якій з точки зору наших втрат по-своєму осмислено тренд Великої Вітчизняної війни.

Та й усе це дійство, велелюдне й помпезне (на сайті вмішено 81 фото!) навіює відчуття якогось страшного божевільного маразму, де жахливе кровопролиття й мільйонні жертви українців освячуються прихильниками і служителів руського міра, який і сьогодні вбиває синів цих селян-степовиків. Де не просто змішується грішне з праведним, а диявол просто глузує з нас, які ніяк не навчаться відрізняти вовків від овець.

Світлана Орел

http://chas-time.com.ua/polityka/ioasaf-vruchiv-viktorovi-lozinskomu-orden-svyatoji-elizaveti.html

MIXADV

цікаве