Офіс президента послаблює опонентів, щоб Зеленський став козирним тузом на президентських виборах, –  Віктор Бобиренко 

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Президент Украины Владимир Зеленский держит один из официальных символов главы государства - Булаву - на торжественном заседании Верховной Рады Украины, посвященном принесению присяги новоизбранным президентом в Киеве, 20 мая 2019 г. Фото Гонтар Владимир / УНИАН
Віктор Бобиренко

Офіс президента реалізує стратегію “Зеленський 2.0”, тобто “другий президентський термін Володимира Зеленського”. Один із напрямків роботи, яка ведеться відповідно до цієї стратегії, – послаблення, “подрібнення” конкурентів. Про це розповів керівник експертної групи “Бюро аналізу політики” Віктор Бобиренко під час ефіру на Еспресо.TV – в програмі “Підсумки з Анною Валевською”.

Про це повідомляє “Еспресо.Захід“.

“У нас чотири основних тузи в колоді: Бойко, Тимошенко,  Порошенко, Зеленський. І щоб Зеленський став козирним тузом, то треба, щоб не вийшло п’ятого – джокера, яким став сам Зеленський у 2019 році. Щоб не стало джокера, то послаблюють всіх опонентів”.

Наприклад, вже зараз чітко видно напади на столичного мера Віталія Кличка. Під час візиту до Києва держсекретаря США Ентоні Блінкена, як припускає політолог, Кличко заявляв, що може бути альтернативою Зеленському. “Його почали тут же “тушити” і, відповідно, проти нього буде кампанія”, – додав Віктор Бобиренко.

Взагалі, щоб тримати рейтинг Зеленського, населенню показуватимуть “серіал за серіальчиком”, – прогнозує експерт. – Зараз – це справа народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука (підписана підозра у держзраді, обшуки у будинку нардепа. – Ред.).

“Це просто метушня на публіку, щоб закрити інші теми, щоб показати Заходу, що в Україні борються з олігархами, а громадянському суспільству, що борються з “рукою Москви”. Насправді дадуть втекти”.

Друга серія з обвинуваченнями-обшуками-пошуками Медведчука буде восени – щоб відволікти увагу від високих тарифів на тепло, воду, світло, від інфляційних процесів в країні.

“Знову будуть ловити Медведчука. Можливо, разом з ним і Порошенка…. Плюс фейково можуть почати доганяти Коломойського – чисто для людей  союзників. Щоб союзники повірили, що дійсно ганяються,  ну а “піпл” увірував, цілував руки. Щоб рейтинг Зеленського не обвалювався”, – сказав Бобиренко.

MIXADV

цікаве