Плітки у поміч?

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

 

Живе собі людина, і навіть не здогадується, що вона йде з займаної посади, або навіть її знімають з неї. А посада не така вже і проста – голова ОДА. Cам герой неоприлюдненого фейку голова Кіровоградської ОДА  Андрій Назаренко ні про що навіть не здогадувався.

Чутки на початку березня почали функціонувати у сусідній Новоукраїнці. На посаду ж наступного голови ОДА за новоукраїнською версією повинен стати міський голова Новоукраїнки та голова ОТГ  Олександр Корінний.  Більше немає кого чи що? Такий політичний жарт  з’явився  ще до першого квітня.  Це щоб було переконливіше. Ймовірна мета його появи  та локального місцевого розповсюдження була  протидія недавній   інформації обласної  прокуратури. Кіровоградська обласна прокуратура оголосила про те, що затвердила обвинувальний акт  у кримінальному провадженні стосовно міського голови одного із міст Кіровоградщини, за фактом службової недбалості ( ч. 2  ст. 367 КК України).

Наразі досудове розслідування щодо посадовця завершено. Обвинувальний акт направлено до суду. За версією слідства, при виконанні поточного ремонту дорожнього покриття у місті керівник підрядної організації безпідставно завищив вартість фактично виконаних ремонтних робіт. В свою чергу, підозрюваний, контроль за відповідністю обсягів та якості виконаних робіт не забезпечив, підписав акти виконаних робіт не перевіривши  достовірність відомостей, спричинивши тим самим тяжкі наслідки державним інтересам у вигляді матеріальних збитків на загальну суму понад 300 тис грн.

У разі доведення вини посадовцю загрожує до п’яти років ув’язнення. Досудове розслідування проводили слідчі Добровеличківського відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області.

І це місто Новоукраїнка… То ж фейк мав на меті натякнути про «міць місцевого князька» та переконувати місцеву громадськість в «несерйозності дій та заяв» правоохоронців, бо, мовляв, попереду високі кабінети, а не термін за гратами. До яких тільки трюків не вдаються ділки, що перебувають біля владного корита…

Максим Буцалюк

Плітки у поміч?

MIXADV

цікаве