Син Януковича не вмирав: спокійно живе на широку ногу

Чи допомагає диктатура вигравати війни?

28/03/2024 AA 0

 Народний депутат від «Слуги народу» Сергій Демченко на каналі «Новини.LIVE» заявив, що диктатура – це той інструмент, який може допомогти перемогти ворога. Чому з’являються «вкиди» […]

Віктор Янукович-молодший, син колишнього президента України, скоріш за все, досі живий.

Про це йдеться у розслідуванні журналістів “Факти”,повідомляє портал АКЦЕНТЫ.

Журналісти стверджують, що прізвища Янукович немає в жодному протоколі російської поліції. Ім’я загиблого 20-го березня 2015-го року на озері Байкал – Віктор Давидов. Давидов — це прізвище бабусі Януковича по матері. Але і це не вдалося встановити за паспортом.

Але виходить нестиковка. Давидов — уродженець Москви, а Янукович — Єнакієве. Окрім того, у Росії так і не підтвердили офіційно загибель саме сина Януковича. З похорону Віктора Януковича-молодшого немає жодних фото і відеоматеріалів. Жалобний захід, який відбувся 23-го березня 2015-го року в Севастополі, був закритим.

Володимир Світличний — українець, який працює в поліції, розповів, що незабаром після смерті Януковича-молодшого троє громадян Росії приїхали в Канаду та зняли кімнату в готелі.

Пізніше ці ж самі “персонажі” засвітилися в автосалоні, купуючи дорогий автомобіль. Однак після цього їхні паспорти ніде не з’являються. Один з трьох чоловіків був дуже схожий на загиблого сина екс-президента, кажуть очевидці.

Квартал найдорожчих особняків Торонто. Десь тут і знаходиться будинок, який купили за чверть мільйона доларів. Один з сусідів бачив нових власників і одразу ж впізнав сина Януковича.

Нагадаємо, у Греції затримано топ-менеджера холдингу ВЕТЕК, власником якого є Сергій Курченко, а також близький соратник Віктора Януковича Євген Калінін.

Як повідомляв раніше Знай.ua, спливла інформація про стосунки президента-втікача Віктора Януковича та глави держави-окупанта Володимира Путіна.

Також Знай.ua писав про те, що скандальний нардеп з “Оппоблоку” Михайло Добкін різко засудив побіжного екс-президента України Віктора Януковича, хоча раніше був всіма руками і ногами на стороні “легітимного”.

MIXADV

цікаве