Шанси дуже великі: в УАФ впевнені в скасуванні технічної поразки України від Швейцарії

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Президент УАФ Андрій Павелко висловив впевненість, що збірна України має великі шанси на скасування Спортивним арбітражним судом технічної поразки у матчі Ліги націй проти Швейцарії

Про це повідомляє “Футбол 1”.

За словами президента Української асоціації футболу, в нашої сторони дуже великі шанси виграти апеляцію на технічну поразку збірної України в матчі Ліги націй проти Швейцарії, яка буде розглянута 16 лютого.

“Не можу зараз розкривати багато наших юридичних моментів, але шанси дуже великі. Не тільки прецедент “Ювентуса” і “Наполі”, але й інші приклади в історії футболу при пандемії дають непогані шанси. Над кейсом працює група юристів міжнародників зі Швейцарії, Іспанії, США та України. Впевнений, що ми залучимо всі наші аргументи, вони у нас готові. Можу сказати уболівальникам, що наша позиція сильна і впевнена”, – розповів Павелко.

17 листопада 2020 року УЄФА скасував матч Швейцарія – Україна через спалах коронавірусу в нашій команді. Проводити гру заборонив головний санітарний лікар Люцерна. Нашій збірній зарахували технічну поразку 0:3, через яку вона вилетіла з вищого дивізіону Ліги націй.

MIXADV

цікаве