Зеленський без гриму. Побачила світ книжка про шостого президента України

Як твердить автор книжки Сергій Руденко, “Зеленський без гриму” – історія-застереження для українців від повторення помилок на виборах

У видавництві “Саміт-Книга” побачила світ книжка журналіста Сергія Руденка “Зеленський без гриму”.
Книга складається із 35 епізодів із життя нинішнього президента України, які супроводжуються QR-коди, у які зашиті відео, котрі ілюструють розповідь.

“Книжка “Зеленський без гриму” писалася без участі Офісу президента і оточення глави держави. Для них, думаю, буде багато несподіванок у книзі. У мережі нині проводять аналогії між книжками про Януковича і Брежнєва. Можу запевнити: жодних компліментів, жодного возвеличення Зеленського немає. Все чітко, жорстко та іронічно”, – говорить автор.

За словами Сергія Руденка, у книзі чесно, максимально відверто і без ретуші розповідається історія сходження Володимира Зеленського до влади. “Це історія тріумфу 2019 року та численних його поразок на політичному Олімпі. Це – історія-застереження для українців від повторення таких помилок”, – каже журналіст.

Участь у проекті взяли ексгенпрокурор України Руслан Рябошапка, народний депутат Гео Лерос, політик Роман Безсмертний, політтехнолог Сергій Гайдай, політологи Віктор Бобиренко та Кость Бондаренко.

З фрагментом книжки можна ознайомитись тут.

Сергій Руденко – головний редактор сайту Еспресо.TV, телеведучий. Він – автор книжок “Вся президентська рать. Оточення Віктора Ющенка від А до Я”, “Вся прем’єрська рать. Оточення Віктора Януковича від А до Я”, “Вся Юліна рать. Оточення Юлії Тимошенко від А до Я”, YANUKOPEDIA.

MIXADV

цікаве