2021 рік буде тяжчим за 2020-ий, бо Зеленський опускає Україну до рівня Африки, – Портников

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Викликана приходом до влади Володимира Зеленського і партії “Слуга народу” загальнодержавна управлінська криза сповна проявляється під час нинішніх проблем з вакциною від коронавірусу

На це звернув увагу український журналіст, публіцист і громадський діяч Віталій Портников в етері Еспресо.TV.

“Ми потрапили в замкнене коло 2019 року, коли більшість наших співгромадян проголосували за популістів на президентських і парламентських виборах. І єдиний вихід із цього замкненого кола, як я вже багато разів говорив, це переформатування української влади і відмова від популізму. Якщо більшість громадян зробить такий вибір, ми вийдемо з цього замкненого кола. Якщо популісти будуть керувати країною надалі, якщо президентом буде представник популістських олігархічних кланів, якщо партія популістів буде мати більшість в парламенті, ми із цього замкненого кола не вийдемо. Люди будуть все більше і більше платити за тарифи, локдаун буде вбивати все більше і більше бізнесу, а люди, разом з тим, не будуть знати як їм вийти із коронавірусної ситуації й будуть все більше і більше заражатися і все більше і більше помирати. Це таке життя, в якому українці будуть жити 2021 року. 2021 рік для них буде набагато більш тяжким, ніж 2020-ий. Це я просто обіцяю, тому що так складається ситуація”, – пояснив Портников в програмі “Суботній політклуб”.

Читайте також“Просто скотство”. Нардеп-“слуга” вважає, що під час карантину Зе-влада нищить малий бізнес

При цьому він звернув увагу на опубліковану авторитетним західним тижневиком The Economist мапу щеплення від COVID-19, яка показує рівень доступу основних груп населення до необхідних для цього препаратів.

“Там Україна пофарбована в колір країн африканського континенту. Немає жодної іншої такої країни в Європі”, – наголосив Віталій Портников.

Читайте такожСтало відомо, як Ізраїль вибився у лідери з вакцинації проти коронавірусу

Причина подібного, на його думку, в руйнації системи управління українською державою, що спостерігається з 2019 року.

“За рахунок безпринципності, непрофесіоналізму і нездатності чинної влади реально керувати державою”, – додав Портников.

Читайте такожВакцинні війни. Як родина Богатирьової, Степанов і Медведчук хочуть вколоти українцям російський та китайський фуфломіцин?

Наслідки цього, особливо у медичній галузі, за його словами, в новому 2021 році відчують на собі практично всі українці.

“Величезна кількість наших співвітчизників не буде мати можливості виїхати на роботу за кордон, тому що будуть пускати тільки тих, хто прищепився. Велика кількість наших співвітчизників не отримає доступу спочатку до міжнародного, а потім до внутрішнього транспортного сполучення, тому що не встигли прищепитись. Величезна кількість наших співвітчизників багато чого іншого не зможе зробити, тому що в усьому світі з певного моменту будуть чіткі, я би сказав, конотації щеплення з можливістю повернення до нормального життя. Україна ж повернеться до нормального життя останньою, а це означає, що величезна кількість людей ще й на цьому втратить гроші… “Проголосуємо тут і виїдемо, вирішимо наші проблеми за кордоном”, – так багато молодих людей думало. Не вийде так. Будете знаходитися, друзі, тут, і всі проблеми розділяти з тими людьми, які тут будуть жити”, – попередив Віталій Портников.

 

Повний випуск програми:

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

MIXADV

цікаве