З днем народження, колего!

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Від імені Української Пресової Корпорації та редакції журналу «Музеї України» вітаємо з  Днем народження Анатолія Авдєєва, на нашу думку, найкращого журналіста Центральної України, вірного друга,   відданого патріота України, справжнього професіонала і просто доброзичливу і порядну людину.

Анатолію Авдєєву, як з’ясувалося недавно випала нагода,  в нині вже трохи далекому 2001 році стати першим офіційним інтернет-журналістом в Кіровоградській області, бути спецкором видання Комітету виборців України “Політична Україна”. Нині інтернет-журналістів в області десятки, а сьогодні день народження у найпершого. Створеному ним з друзями козацькому виданню “Сурма” теж майже  ювілей –   виповнилося тринадцять  років. Мільйони читачів по всьому світу, рекорд відвідуваності -79 тисяч на добу.

А ще доля запрограмувала пану Анатолію низку знаків. Наприклад, народитися в  на день Архістратига Михаїла та майбутній День Свободи. Чи не тому він став одним з перших рухівців області, потім був обраний козаками   крайовим отаманом, започаткував проведення зльотів геральдистів України ,перший з яких 29 років тому пройшов у Кропивницькому, та організував Українську геральдичну колегію.

Бажаємо міцного здоров’я, великого кохання, успіхів у всьому, творчих злетів, креативних ідей, побільше справжніх друзів та краху всім вашим ворогам і недоброзичливцям.

Бажаємо успіхів у творчості і щоб справжнє визнання весь час багаторазово наздоганяло Вас.

Президент УПК та редактор журналу «Музеї України» Віктор Тригуб

MIXADV

цікаве